Novinka: kolekce Nike Tech Pack pro jaro 2019

Novinka: kolekce Nike Tech Pack pro jaro 2019

20. prosince 2018, kolekce Nike Tech Pack pro jaro 2019

Sponzorované odkazy

Zběžný pohled na nejnovější Nike Tech Pack kolekci odhalí už předem známé kousky a také pár novinek.

Jsou tu bundy a kalhoty, které zahřejí díky modernímu použití fleecu a vlny a také něco určené k vrstvení – podprsenky, crop topy, legíny a další. Vývoj oblíbených návrhů v kolekci je přikývnutím budoucnosti oděvního designu v Nike, kde se snoubí inovativnost a progresivní filozofie.

„Co se týká oblečení máme v Nike silnou vizi: vést odvětví směrem, kde inovace pomáhají atletům být lepší a posouvat hranice i styl,“ říká Kurt Parker, víceprezident designu oděvů v Nike. „Skrze nové technologie výroby a použití nových materiálů posouváme oděvní design kupředu – vše je navrženo s důrazem na pohyb a užitnost.“

Tentokrát designéři nakombinovali nový waffle úplet a vlněné funkční materiály, které vyvinuli v Nike Sport Research laboratoři v průběhu mnoha let mapováním pohybu světových atletů. Tento proces vedl k možnosti představit novou vylepšenou kolekci Nike Tech Pack pro jaro 2019 – pružnější a víceúčelový balíček, který nabízí oblečení pro cvičení v různých venkovních podmínkách.

Nač se můžete těšit?

K mání je toho hodně, mezi novinkami musíme ale zmínit:

Nike Dri-FIT Flex pánské tréninkové šortky mohou být nošeny přes Nike Pro 3/4 pánské punčocháče. Anebo ne.Nike Dri-FIT Flex pánské tréninkové šortky mohou být nošeny přes Nike Pro 3/4 pánské punčocháče. Anebo ne.
Metalická nebo tónovaná tkaná bunda Nike Sportswear Tech Pack je oboustraná. Dále vidíte na obrázku: Flyknit Indy Bra, Nike Run Tech Pack Knit běžecké punčocháče.Metalická nebo tónovaná tkaná bunda Nike Sportswear Tech Pack je oboustraná. Dále vidíte na obrázku: Flyknit Indy Bra, Nike Run Tech Pack Knit běžecké punčocháče.
Tkaný Nike Sportswear Tech Pack Top s dlouhým rukávem má v sobě zakomponované zipy na unikátních místech. Také na snímku: Nike Dri-FIT Flex Pánské tréninkové šortky.Tkaný Nike Sportswear Tech Pack Top s dlouhým rukávem má v sobě zakomponované zipy na unikátních místech. Také na snímku: Nike Dri-FIT Flex Pánské tréninkové šortky.
Zůstaňte v teple nebo větrejte díky bočním zipům na Nike Sportswear Tech Pack dámské mikině a Nike Sportswear Tech Pack fleecových kalhotách.Zůstaňte v teple nebo větrejte díky bočním zipům na Nike Sportswear Tech Pack dámské mikině a Nike Sportswear Tech Pack fleecových kalhotách.
Vnější plášť voděodolného Dri-FIT Sphere Transform běžeckého topu lze sbalit do přední kapsy. Také na obrázku: Nike Tech Pack 2 v 1 Running Shorts.Vnější plášť voděodolného Dri-FIT Sphere Transform běžeckého topu lze sbalit do přední kapsy. Také na obrázku: Nike Tech Pack 2 v 1 Running Shorts.

Limitovaná edice kolekce Nike Tech Pack 2019 je k dispozici ode dneška 20. prosince 2018.

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu