Sváteční Levis

Sváteční Levis

25. prosince 2018, sváteční kolekce Levis, Levis, trička, bundy, džíny

Sponzorované odkazy

Dokážete si představit třpytivé kamínky v kombinaci s materiálem původně na pracovní oblečení jako je denim? Nebo flitříky na sportovních bavlněných tričkách a ještě navíc poskládané do tvaru kultovního loga?

Taková je sváteční kolekce Levi’s® – slavnostní, obyčejně neobyčejná i vtipná, a určitě přiláká pozornost. Prostě ideální pro večírkovou sezónu. Hodí se i jako dárky, a nejen vánoční – i k narozeninám či jiným příležitostem. Budou to sice „měkké“ dárky, ale tyhle určitě nenaštvou ani neurazí!

Sváteční kolekce Levis

Například kultovní džíska Levi’s nebo její zateplená varianta s umělým kožíškem. Za 50 let existence ji prověřily generace rančerů i rockerů. Můžete si vybrat z mnoha variant a v kolekci najdete i dámskou verzi se zářivými kamínky na rukávech, nebo pánskou podšitou vlněnou kostkovanou podšívkou, která se dá nosit oboustranně.

Pro ty, kteří propadli logománii, může být ideálním dárkem tričko nebo mikina s Batwing logem. Je opravdu autentické s nádechem nostalgie. Poprvé se objevilo v roce 1967 a jeho tvar vychází z oblouků vyšitých na zadních kapsách levisek. Sváteční verze je elegantní, vyšitá z lesklých flitrů, například v levisovky červené barvě nebo stříbrné, a perfektně se blýská. Určitě potěší i doplňky s logem – šály, šátky, čepice, tašky a batohy

Levi’s® Print Baru na Václavském náměstí 10 v Praze si můžete vytisknout tričko se jménem a vybírat z několika motivů. Novinkami jsou postavičky Mickeyho Mouse, který letos slaví 90. let, nebo logo s dvěma koňmi ze zadní nášivky levisek. Také kultovní logo Batwing má nové barvy i font nápisů. Tohle tričko je dokonalý a navíc personalizovaný dárek hotový za pár minut a 599 korun.

Od pátku 21. prosince 2018 navíc začínají v Levis slevy, tak neváhejte. Levisovské kousky jsou nezapomenutelné.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu