Puma představuje Cali!

Puma představuje Cali!

11. ledna 2019, Puma Cali, sneakers, tenisky, sportovní boty, dámské sporty boty

Sponzorované odkazy

Globální sportovní značka Puma nenechává nic náhodě a představuje další typ oblíbených tenisek. Sneakers jsou zkrátka stále v módě! Boty Puma Cali svým reliéfem evokují písečné pobřeží slunné Kalifornie, což je v tomhle zachmuřeném počasí docela fajn. Globální tváří modelu je Selena Gomez.

tváří Puma California je Selena Gomeztváří Puma California je Selena Gomez

Puma California

Botka získala svou popularitu na tenisových kurtech, brzy se však stala základem streetstyle módy. Oblíbený nízký typ sporty botky s metalickými a koženými detaily a vyšší podrážkou má své pevné místo v módním světe již po celá desetiletí.

verze Cali Women´sverze Cali Women´s

Atmosféra západního pobřeží vládne této sezóně a bota Cali ho připomíná nejen svou siluetou. Tyhle tenisky jsou připraveny opět dobýt ulice, a to ve dvou variantách pro sezónu podzim-zima: Cali Women´s a Cali Emboss Women´s. Oba typy jsou vyrobeny z prvotřídní kůže.

Verze Cali Women´s

Ta se pyšní svým ostrým stylem se silnější gumovou podrážkou. Tyto sporty sneakersky jsou dostupné ve svěží bílé barvě a s kontrastním logem PUMA na jazyku boty.

model Cali Emboss Women´smodel Cali Emboss Women´s

Cali Emboss Women´s

Z druhého typu Cali Emboss Women´s vyzařuje bezstarostnost. Díky zasněné pastelové barvě a reliéfnímu detailu boty připomínají oblast Kalifornského zálivu.

Online kampaň

Součástí zahájení prodeje je i online kampaň na sociálních sítích a u influencers. Pro ty je připraven speciální balíček inspirovaný Kalifornií. Od prosince 2018 je spuštěna také kampaň přímo ve vybraných obchodech.

Cali Women´s s kontrastními černými prvkyCali Women´s s kontrastními černými prvky

Tenisky jsou dostupné od prosince 2018 v různých barevných variantách v A3Sport, Footshop, Sneakers Molo, Topforsport, Urban Store, Queens, Vemzu, Super Kecky, Espace Sport, Slowatch, Crish a na Puma.com.

Zdroj foto: Puma

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu