Svět spodního prádla: Krajkový svět

Svět spodního prádla: Krajkový svět

17. ledna 2019, Kik, dámské prádlo, spodní prádlo, krajkové spodní prádlo

Sponzorované odkazy

Jistě mi dáte za pravdu, že je často obtížné nakupovat spodní prádlo. Přitom je to zcela nezbytná součást garderoby, ne li její základ. Špatně padnoucí spodní prádlo zkazí celý den a pro každou ženu je to utrpení.

Ono není jednoduché najít pěkné kousky, které by slušely a zároveň dobře padly. A pro ty, které mají pár kilo navíc, je vybírání prádla ještě těžší a často stresující. Ale nevěšte hlavu dámy! KiK nyní má v repertoáru krásné krajkové prádlo, a to nejen v klasických, ale i XXL velikostech.

Krajka v akci

V KiKu si tak můžete vybrat nejrůznější krásné kousky a celé soupravy spodního prádla, které jsou skvělým dárkem přímo pro vás, a nejen vánočním, či povánočním, ale prostě celoročním. Protože prima spodní prádlo je v kurzu a potřebné stále.

A každou ženu jistě potěší pěkné a šik krajkové prádlo, kterým si může jak pozvednou sebevědomí (aniž by je ukazovala) jelikož se v dobře padnoucích kouscích cítí přitažlivá a v pohodě.

A samostatnou kapitolou je jistě krajkové spodní prádlo, kterým můžete zpestřit své intimní chvilky s partnerem. Elegantním svůdným a zajímavým kouskem je i lehký krajkový župánek, který působí velice sexy, stejně jako pastelově světlá noční košilka s krajkovým vrškem.

I v XXL

I ženy, které jsou více obdařené, a mají kyprou postavu Venušina typu si mohou v KiKu vybrat spodní prádlo, které jim skvěle padne. Módní spodní prádlo v v XXL velikostech je zde normální, běžná a samozřejmá.

Vy si tak nyní můžete vybírat z mnoha krásných kousků. Například bílou krajkovou podprsenku nebo kalhotky s romantickou krajkou za velice příznivou cenu. Perfektní je rovněž černá krajková košilka, která potěší každou ženu.

A ceny? Více než příznivé, za kalhotky od 55 Kč, za podprsenky od 120 Kč a za celé soupravy od 200 Kč výše.

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu