Street art v akci: Puma x Bradley Theodore

Street art v akci: Puma x Bradley Theodore

9. ledna 2019, Bradley Theodore, Puma, kolekce, streetwear, obuv, tenisky

Sponzorované odkazy

Už více než 70 let tvoří Puma nejen funkční a stylové sportovní oblečení, jímž se proslavila, ale i streetwearové kolekce, které baví především díky spolupráci s předními umělci. Jednu takovou, určenou pro nadcházející období jaro/léto 2019, před nedávnem představila a svůj podíl na ní vedle německé ikony nese i renomovaný umělec Bradley Theodore.

Puma x Bradley Theodore

Bradley Theodore a Puma už spolupracovali dříve a nyní na tuto kolaboraci opět navazují. Nová společná kolekce pro jaro a léto 2019 se nechala inspirovat street artem a umělec do ní vnáší svůj jedinečný rukopis. Každý kousek kolekce je nejen stylovým kusem oblečení, ale zároveň v sobě ukrývá i symboliku vyjadřující stav společnosti. Pozornost přitahují především malované lebky, srdce či hashtagy, které odkazují k současné kultuře sebevyjádření i komunikace. Kombinace klasického i progresivního stylu Puma s ručně tvořenými grafikami Bradleyho Theodora tak tvoří dokonalou podívanou plnou pestrých barev a hravosti.

Pod taktovkou umělce

Bradley Theodore proslul jako vizuální umělec díky svým nástěnným malbám zobrazujícím přední módní ikony jako jsou Kate Moss, Anna Wintour, Karl Lagerfeld či Coco Chanel. O jeho kvalitách svědčí i spolupráce se značkami jako je Moët a Moleskine či s tenisovým turnajem US Open. Není tak divu, že jeho jméno nese i jeden z typů tenisek, které najdeme ve společné kolekci se značkou Puma. Nese název Thunder Bradley Theodore a tvoří ji měkká kůže s kontrastní podšívkou a podrážka doplněná neonovými linkami a symboly. K dostání jsou ale i další typy, jako například klasika v podobě Puma Capri, kterou zdobí linie připomínající tahy štětcem a výrazný nápis New York. Kromě bot se můžete těšit i na oblečení a doplňky. Necháte se zlákat bomberem s grafikou lebky, ledvinkou či stylovými mikinami v originálním stylu umělce? Kolekci můžete zakoupit od poloviny ledna v obchodech Footshop, Queens, Brands 24, Shooos či Super Kecky.

Foto: Puma x Bradley Theodore

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu