S Nike rok 2019 na plný plyn

S Nike rok 2019 na plný plyn

21. ledna 2019, Nike, Metcon Flyknit 3, sportovní look, Nike oblečení pro sportování

Sponzorované odkazy

Uteklo to zase rychle – je zde rok s novou číslovkou 2019. Pro všechny, kteří mají pocit, že s posledními týdny ztrácí ve cvičení šťávu má Nike eso v rukávu. Hitem letošního ledna jsou v Nike storech Metcon Flyknit 3, tenisky, se kterými každý podá super výkon nejen v tělocvičně.

Třetí generace z rodiny Metcon opět dostála tradici bot pro našlapaný trénink bez kompromisů – stabilita, pohodlí a výkon to jsou hodnoty, ze kterých Flyknit 3 prostě neslevily.

Metcon Flyknit 3

Zásadně pak posílila horní část boty z vysoce odolného Nike Flyknit vlákna, jehož pevnost potěší nejednoho „šplhouna“…na laně, samozřejmě. Zesílené krytí ve špičce boty pak zase udělá radost všem, kterým se rádi klubou palce. Co víc, bota zároveň zůstala pružná a prodyšná. No a pokud stojíte s vaším tréninkem nohama pevně na zemi, v Metcon Flyknit 3 najdete tu nejlepší oporu – TPU šněrování zpevní kotník, postranní přesah podrážky nohu v botě hezky ohraničí a plochá podrážka dokonale uzemní i pro náročné zdvihy.

Pohodlnost pak zaručí tlumící střední vrstva podrážky i vypolstrování kolem kotníků. Není proč váhat! Na tvrďáky, co se rádi při tréninku chtějí cítit jako v bavlnce, budou Metcon Flyknit 3 čekají ve všech Nike storech a na nike.com.

Metcon Flyknit 3Metcon Flyknit 3

Sportovní look

A jak vyladit zbytek outfitu, aby nebylo v nastávajících mrazivých dnech chladno, nebo naopak moc horko…aby netáhlo na záda a ve spodních vrstvách nic netlačilo? Nike umí vyzrát na počasí a prozrazuje své 4 tipy na oblečení ledna a vůbec sezony 2019.

Nike Therma Sphere MenNike Therma Sphere Men's Hooded Full-Zip Training Jacket

Nike Therma Sphere Men's Hooded Full-Zip Training Jacket

…aneb praktická rozepínací pánská mikina, která izoluje teplo a zároveň chrání před venkovní vlhkostí. Nadupané vlastnosti při minimální tloušťce jsou pro celoroční sportovce ideální kombinací!

Nike MenNike Men's Training Top

Nike Men's Training Top

Sportovní designovka s praktickými detaily – tohle pánské triko jednoduchého střihu se na první pohled nezdá. I chlapi ale v chladu, krom odvodu potu, ocení, když mají krytá záda díky prodloužené zadní části. A postranní kapsička na mobil… nebo kapesník, přijde v zimě taky vhod.

Nike Pro Warm WomenNike Pro Warm Women's 7/8 Tights

Nike Pro Warm Women's 7/8 Tights

Něco pro holky do nepohody – metalické zateplené pruhy, které ladí s designem Nike Pro Warm Women's Long-Sleeve Top nejen oslní, ale i zahřejí. Teplo na záda pak zajistí elastický horní pás z Nike Fabric, který odvádí pot.

Nike Infinity WomenNike Infinity Women's Medium Support Sports Bra

Nike Infinity Women's Medium Support Sports Bra

A sportovkyním, které si tajně při cvičení přejí podprsenku na míru, splní letos Ježíšek přání. Nike přichází se střihem, díky kterému lze upravit jak délku ramínek, tak i obvod. U sportovní podprsenky věc nevídaná! Postranní průstřihy pak zajistí prodyšnost a přední kulatý střih vyladí výstřih.

Zdroj foto: Nike

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu