Red Trend: Červená stále frčí!

Red Trend: Červená stále frčí!

15. ledna 2019, Baťa, Red Trend, obuv, boty, dámská obuv, kozačky

Sponzorované odkazy

Zima nemusí být barevně nudná, ale nabízí prostor to pořádně roztočit! Zapomeňte na černou, šedou a hnědou a dodejte svému outfitu barvy. S odvahou rozhodně šetřit nemusíte a pro jednou zvolte třeba i výrazné boty, tak jak to nyní velí značka Baťa s novou kolekcí Red Trend, která, jak už název napovídá, vzdává hold jedné z nejvíce svůdných barev vůbec – rudé.

V tónech červené

Je vaší parketou na ulici zářit nebo chcete alespoň pro jednou vystoupit z davu? Ať tak či tak, nová kolekce Baťa Red Trend vám udělá radost. Najdete zde boty z rudé kůže v mnoha rozmanitých stylech. Ráda sázíte na ženskost a tenké podpatky jsou vaše? Pak zvolte kotníčkové boty s úzkou špičkou, které doladí každé šaty i sukni. Chcete se v zimě nejen zahřát, ale zároveň držet krok s módou? Pak svůj zrak směřujte k vysokým kozačkám po kolena s efektem ledabylého shrnutí. Kulatá špička a jejich špalíčkové podpatky navíc zajistí, že v nich bez potíží a v pohodlí vydržíte i celý den v práci.

Ke každému outfitu

Kolekce Red Trend je navržena tak, aby ladila s ženami vyznávajícími téměř jakýkoliv styl. Patříte k divám oslňujícím nekonečnou elegancí? Pak zvolte některé z vyšších či nižších bot na úzkém podpatku a dolaďte jimi slim fit kalhoty i malé černé a sáčko. Je vaší doménou pohodlí? Pak obujte některý z kotníčkových párů a oblékněte své oblíbené džíny! Červené boty pozornost přitahují samy o sobě, ale někdy se designéři rozhodli jim ještě trochu pomoci a dodali extravagance ještě větší doušek. Najdeme zde tak boty na robustním podpatku s trendy vsadkou, která je lemována blyštivými kamínky. Jindy je doménou bot výrazná spona na boční straně u kotníku, která odkazuje k trendu 90. let a zajistí, že budete na ulici opravdu nepřehlédnutelná. Seberte odvahu a vyžeňte ze zimních ulic šeď i vy!

Foto: Baťa

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a kozačky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu