Multibags má A´Design Award Silver 2018

Multibags má A´Design Award Silver 2018

19. ledna 2019, Multibags, A´Design Award Silver 2018, unisex tašky, Olina Francová, Jitka Arazimová

Sponzorované odkazy

Značka Multibags designérek Oliny Francové a Jitky Arazimové znovu boduje, má na kontě prestižní mezinárodního ocenění A´Design Award Silver 2018. A nyní oslovuje Česko.

Multibag je název, který pro své výtvory musely autorky samy vymyslet, protože čeština pro to, co dělají, jednoslovný název nemá. Bylo by to něco jako: batoho-kabelko-taško-psaníčko-ledvinka. Multibagy se prostě v průběhu dne můžou proměňovat a měnit svůj vzhled podle potřeby majitelky či majitele pouhým přepnutím či převázáním koženého nebo provazového ucha.

A´Design Award Silver 2018

Po získání prestižního mezinárodního ocenění A´Design Award Silver 2018 oslovuje nyní značka i český módní trh. Na sklonku roku 2019 designérky představily kromě oceněné kolekce Multibags Rebels i svou novou kolekci „Multibags 5 in1“.

Co je Mulibags?

Jak už napovídá název, tyto multibagy se dají nosit minimálně pěti různými způsoby: jako batoh, taška přes rameno či cross body, taška do ruky či na předloktí, kabelka nebo psaníčko. Uvnitř multibagu je kromě karabinky na klíče i malá odepínací taštička, která se dá nosit i jako ledvinka nebo samostatná malá kabelka.

Zkuste si to sami!

Po prezentaci si zájemci mohli vše sami vyzkoušet a osahat. A kdo nestihl tuto prezentaci, může po předchozí domluvě navštívit obě designérky v jejich ateliéru v pražské Italské ulici a na vlastní oči se přesvědčit, že změnit kabelku na batoh či tašku není žádné kouzlo.

Navíc si přímo na místě může zvolit materiál a barvu z nabídky kvalitních hovězích usní a těšit se na ten svůj originální multibag šitý na zakázku.

Oslovily vás Multibags? Jdete do nich také?

Zdroj foto: Multibags

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní kabelky, módní značky a návrháři a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu