Limitka OFF-WHITE x RIMOWA pokračuje!

Limitka OFF-WHITE x RIMOWA pokračuje!

13. ledna 2019, Limitovaná deice, OFF-WHITE x RIMOWA, kufry, zavazadlo,

Sponzorované odkazy

Po výjimečně úspěšném debutu z června roku 2018 spojily společnost RIMOWA a italská streetwearová značka OFF-WHITE kreativce Virgila Abloha znovu své síly a přinášejí novou exkluzivní kolekci průhledných zavazadel.

Značka OFF-WHITE si zakládá na ironickém přístupu k módě, což dokazuje také spolupráce se společností RIMOWA. Forma vzniklého zavazadla sice vychází z klasického polykarbonátového modelu RIMOWA Essential, kufr je však zcela průhledný a pro zachování transparentního efektu mu chybí podšívka. Namísto toho vnitřní prostor rozčleňuje zabudovaný systém Flex-Divider v černé nebo bílé variantě nesoucí typické šipky a diagonální pruhy OFF-WHITE.

Nechybí rovněž bavlněné pytlíky s nápisem Miscellaneous pro jednoduché a efektivní balení a obaly na kufry, to vše v ladících barvách. Každý kufr je vybavený tichým systémem koleček Multiwheel pro snadnou manipulaci při cestování, TSA kombinačními zámky a exkluzivním průhledným polykarbonátovým pouzdrem se sadou náhradních koleček v oranžové barvě. Novinkou je upevňovací popruh přes kufr ve výrazné, kontrastní žluté barvě s nápisy.

Zámky a teleskopické rukojeti zavazadel nesou nápisy odkazující k vizuálnímu jazyku značky OFF-WHITE a společně s transparentním designem nabízejí odlehčenou reakci na současnou, až obsesivní diskuzi na téma soukromí a anonymity.

Kolekce byla uvedena na prvním ročníku festivalu Hypefest lifestylového on-line magazínu Hypebeast, konaném v newyorském Brooklynu. Řada OFF-WHITE x RIMOWA byla odhalena v rámci speciální instalace ve formě zavazadlového pásu nazvané SEE THROUGH, kterou navrhl Virgil Abloh a zhotovila newyorská kreativní agentura Something Special Studios.

Exkluzivní třetí kufr OFF-WHITE x RIMOWA pod názvem Personal Belongings vychází z modelu RIMOWA Original a je vyrobený z hliníku. Limitovaný počet kufrů OFF-WHITE x RIMOWA je v prodeji ve vybraných obchodech RIMOWA a OFF-WHITE a také on-line na rimowa.com od konce roku 2018.

Zdroj foto: Rimowa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, cestování a gastronomie, doplňky, módní značky a návrháři a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu