Lindex zbrojí na jaro a léto 2019

Lindex zbrojí na jaro a léto 2019

17. března 2019, Lindex, kolekce jaro a léto 2019, lookbook

Sponzorované odkazy

Společnost Lindex vydává svou kolekci a lookbook pro sezónu jaro a léto 2019. Styl zůstává i nadále důležitější než trend. Pečlivý výběr kousků pro nadcházející jarní sezónu poukazuje na čistší, ale přesto ženský výraz.

„Trendy se zpomalují, protože se ženy zaměřují především na svůj životní styl a osobitý vzhled. Elegantní šatník s klasickými kousky však bude tvořit základ i toto jaro. Klíčová je jednoduchost a kvalita se zaměřením na design, který má dlouhodobou hodnotu. Značka Lindex vám tak pomůže vybudovat dlouhotrvající šatník,“ uvádí Pia Ekholm, manažerka pro návrh a nákup ve společnosti Lindex.

Základ kolekce

Základem jarní kolekce jsou materiály prémiové kvality, jako například len a tencel. Pro tuto sezónu jsou důležité také sladěné sety, ať už jde o kombinaci měkkého blejzru a kalhot, halenky a sukně nebo šatů a kalhot. Tyto kousky nabízejí nekonečné množství kombinací.

Barevný trend

V této sezóně posiluje trend jedné barvy nebo potisku opakujícího se na všech částech outfitu, což přináší nový všestranný způsob oblékání. Odvážný styling získává nositelnější podobu a nadále se uplatňuje i trend vrstvení šatů přes punčochy nebo kalhoty či dlouhého trenčkotu přes košili a džíny.

Klíčová je barva v podobě odvážných kombinací šeříkové, tmavě tyrkysové a žluté v protikladu k různým tělovým tónům.

Kolekce bude k dispozici v prodejnách Lindex a online na lindex.com od konce ledna 2019.

Zdroj foto: Lindex

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu