Objevujte módu online na jednom místě

Objevujte módu online na jednom místě

24. ledna 2019,

Už vás nebaví trávit dlouhé hodiny tím, že procházíte jednotlivé e-shopy a hledáte módní kousky, které vám padnou? Pak s tím přestaňte. Modio.cz je tady pro vás, aby vám hledání usnadnilo. Zobrazuje vám personalizovanou nabídku toho, co se hodí k vašemu stylu a je dostupné ve správné velikosti, a tak nemusíte ztrácet čas filtrováním výsledků.

Cenových srovnávačů módy je na trhu spousta. Modio.cz je ale něčím víc. Přináší inspiraci a usnadňuje objevování nových značek a módních kousků, které váš šatník prostě nesmí postrádat.

Všechno začíná, když se registrujete

Využívat službu bez registrace prakticky nemá smysl. Až po ní získáte všechny výhody. Máte možnost zadat si oblíbené značky a také velikost, aby se vám nezobrazovaly kousky, které jsou ve vašem čísle stejně už vyprodané. Zároveň si lze ukládat produkty, jež vás nějakým způsobem zaujaly, abyste je příště snadno našli. Modio vás dokonce upozorní na slevy těchto uložených oblíbených výrobků.

Nechte se inspirovat

Modio je tady od toho, aby se stalo vaším osobním fashion rádcem. Pod záložkou inspirace se skrývají tipy na sezónní oblečení, aktuálně třeba kabáty, vytvořené ve spolupráci s módními blogery. Umožňuje vám rovněž snadno objevovat nové značky. Říká vám něco například Culito from Spain? Značka u nás není až tak známá, přesto se pod ní prodávají nádherné kousky. Zamilujete si ji, jestliže se vám líbí styl Desigual, tedy extravagantní móda, kterou nepotkáte na každém kroku.

Oblékněte celou rodinu

S pomocí Modio.cz nemusíte sledovat jen módu pro sebe, nezaměřuje se totiž jen na dámské módní kousky. Najdete zde tipy na dětskou obuv nebo třeba pánské svetry. Nakupovat s Modio pro vás bude radost. A víte, co je úplně nejlepší? Nesdružuje pouze nabídky z e-shopů, ale také z kamenných obchodů. Všechno máte přehledně na jednom místě a nemusíte nikam chodit a zdlouhavě pátrat.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu