Mystická Intimissimi kolekce na jaro a léto je tu!

Mystická Intimissimi kolekce na jaro a léto je tu!

10. února 2019, Intimissimi kolekce, spodní prádlo, kolekce na jaro a léto 2019

Sponzorované odkazy

Značka Intimissimi představuje pro sezónu jaro/léto 2019 širokou paletu úžasných kousků plných sofistikovaného stylu a svěžích barev.

Kolekce je rozdělena na 5 linií prosycených ženskostí i rafinovaností. Sady spodního prádla potěší každou ženu, ať už touží po nejnovějších trendech či svěžích, jasných odstínech. Tato cesta do ženského vesmíru nás vede světem svůdného spodního prádla, nočního prádla i rafinovaných úpletů. Setkáme se zde s květinovými potisky a geometrickými vzory, které nás zavedou k mladistvým a všestranným svrchním oděvům. Výsledkem je kolekce, která zajímavým způsobem kombinuje klasiku s moderními prvky a osloví každou nezávislou ženu.

Den svatého Valentýna

Značka Intimissimi hraje na romantickou notu a přináší kolekci, která oslavuje a pozvedá tento oblíbený svátek. V módě neexistují žádné hranice a vítány jsou nečekané kombinace prosycené smyslností. Klasická černá, která je ztělesněním svůdnosti, se v dokonalé souhře prolíná s růžovou a rudou. Ty nejúžasnější kousky osloví zajímavými detaily, jako jsou různá překřížení či neotřelé kombinace materiálů s průhledy. Romantickou náladu dotváří jemná výšivka či fuchsiový potisk růží na černém podkladě.

Divoká zahrada

Tato linie kombinuje na první pohled nekombinovatelné styly a materiály, navzdory zdánlivému chaosu vznikají neodolatelné kousky, které nesmí chybět v žádném šatníku. Krajka, macramé, hedvábí a potisky kráčí elegantně a sofistikovaně ruku v ruce se zvířecími motivy, které budou jedním z hitů nadcházející sezóny. Jejich divokost romanticky zjemňuje květinový potisk růžových růží.

Botanical

Značka Intimissimi otevírá dveře do své tajné zahrady a odkrývá samou podstatu ženskosti. Jemné detaily odkrývají pastelové tóny, které vítají probouzející se jaro. Potisky a výšivky připomínají starý a velmi cenný herbář. Bílá krajka kontrastuje s květinovými motivy a trojrozměrnými aplikovanými detaily, které jako by ožívaly. O mistrovském uměleckém zpracování a vysoké kvalitě svědčí jemná síťovina a krajka.

Matka Země

Tato linie je inspirována historií a jsou pro ní charakteristické teplé barevné odstíny, které se příjemně nosí. Ve vzduchu se vznáší duch dávných časů, který nás vede jako světlo – přes jasný a pronikavý západ slunce a zelená údolí. Zavřete oči a nechte se okouzlit krajinou Latinské Ameriky, která tyto nádherné scenérie nabízí. Kolekce nabízí pletené oděvy a noční prádlo se lněnými detaily, které jsou nadčasové. Objevuje se zde také typický geometrický potisk v kombinaci s krajkou a střapcovým zdobením.

V rytmu latiny

Živoucí duše a vášeň v krvi: taková je linie Latin Vibes inspirovaná jasnými odstíny vzdálených zemí, které překypují živoucí energií. Barevné modely zaujmou na první pohled svěžími geometrickými vzory a tropickými kombinacemi. Potisky v pestrých a nepřehlédnutelných odstínech připomínají exotické květiny. Jednotlivé kousky jsou plné smyslnosti, kterou jsou ženy z Latinské Ameriky proslulé. Svůdný půvab ožívá díky transparentním detailům, krajce a hravým průhledům. Svou roli sehrává i bílá barva, kterou oživuje reliéfní potisk.

Zdroj foto: Intimissmi

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu