Reebok a Victoria Beckham pro jaro: Výkonnost na jedničku

Reebok a Victoria Beckham pro jaro: Výkonnost na jedničku

18. února 2019, Reebok, Victoria Beckham, kolekce jaro 2019,

Sponzorované odkazy

Sportovní a lifestylová značka Reebok tento týden uvedla první kolekci, která vznikla z klíčové spolupráce s módní ikonou jménem Victoria Beckham. Kolekce Reebok x Victoria Beckham pro jaro 2019 ztělesňuje základní principy této inovativní spolupráce a vychází ze společného cíle – vytvořit svěží typ prvotřídního sportovního oblečení podtržený jednoduchým, moderním vzhledem.

Tato stylizovaná kolekce přichází s řadou funkčních oděvů, některých v unisexovém provedení, navržených tak, aby uživatele plynule doprovázely z tělocvičny do každodenního života a zase zpátky.

Inspirace LA a Londýnem

Přímou inspirací při tvorbě byly zkušenosti Victorie Beckham ze života v Los Angeles a Londýně. Kolekce tak v sobě spojuje uvolněnou kalifornskou atmosféru s uhlazeným britským krejčovským řemeslem. Výsledkem je sada kousků nezbytných pro výkon i vhodných do městských ulic, která odráží současný životní styl.

Jarní kolekce pro rok 2019 se nese v duchu osobité, čisté estetiky s nenápadným logem, které oslavuje toto partnerství ve třech podobách: logo Reebok, integrované vektorové logo VB a opakující se vektorové logo VB. Modely využívají prvotřídní materiály a technologie a ozvláštňuje je barevná paleta, v níž se mísí sezónní odstíny barvy velbloudí srsti, stříbrné a šedé s klíčovými barvami, jež charakterizují tuto spolupráci – oranžová v tónech západu slunce, černá a bílá.

K procesu navrhování této kolekce Victoria Beckham říká: „Hlavní myšlenkou této kolekce je zkombinovat uvolněnost streetové módy s technickými vlastnostmi sportovních oděvů při zachování minimalistické estetiky mé značky – a zahrnout do kolekce i unisexové modely, což pro mě při jejím navrhování hrálo klíčovou roli. Každý kus je navržen tak, aby byl flexibilní, přizpůsobivý a umožňoval optimální sportovní výkon. Na druhou stranu bylo důležité vytvořit i něco stylového, co bez problémů zapadne do jakéhokoli šatníku. Tyhle modely vás doprovodí z tělocvičny do kanceláře i s odbočkou do školy.“

K nošení a užívání nové kolekce Victoria Beckham dodává: „Chtěla jsem kolekci, která udrží krok s nabitým programem, jako je ten můj. Tyto modely mají funkční vlastnosti, které potřebuji v tělocvičně, ale jsou dostatečně jednoduché a přizpůsobivé pro můj životní styl. Každý funkční kousek jsem osobně otestovala při cvičení.“

Karen Reuther, viceprezidentka kreativního oddělení společnosti Reebok, říká: „Tato kolekce s odvahou ukazuje Victoriinu vizi, která je silná a sebevědomá a zároveň přináší i moderní a inkluzivní perspektivu. Victoria Beckham a společnost Reebok nasazují laťku na poli střihu, látek, siluety a konečné úpravy skutečně vysoko a kolekce posouvá definici sportovního oblečení na novou úroveň. Victoriin promyšlený přístup k navrhování se odráží v každém detailu.“

Vizuální směr kampaně na propagaci kolekce, za nímž stojí fotograf Mario Sorrenti a stylista Alastair McKimm, vychází z tvůrčí vize, již Victoria Beckham pro kolekci zvolila a která kombinuje uvolněnost prvotřídního streetového oblečení s technickou emocí, to vše zabalené do jednoduchosti, která je pro estetiku Victorie Beckham tak charakteristická.

Kolekce Reebok x Victoria Beckham pro jaro 2019 bude snadno dostupná na stránce Reebok.com/Vic­toriaBeckham či u dalších vybraných prodejců po celém světě.

Zdroj foto: Reebok

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu