Louis Vuitton a nová generace Tambour Horizon

Louis Vuitton a nová generace Tambour Horizon

20. února 2019, Louis Vuitton, kampaň, nová generace hodinek hodinky Tambour Horizon

Sponzorované odkazy

Luis Vuitton uvádí kampaň na novou generaci chytrých „propojených" hodinek Tambour Horizon. Kampaň má podobu krátkého filmu, v němž se objeví zajímavé osobnosti ze čtyř rozdílných oblastí: Sophie Turner, Justin Theroux, Urassaya Sperbund a Liu Haoran.

Film je koncipován jako cesta do vnějšího světa i do nitra sama sebe. Snění o dalekých horizontech a odvážných expedicích, životě prožitém na plno, každé minutě vychutnané na maximum rámují setkání se zajímavými lidmi i se sebou samými. V krátkém filmu na nové chytré hodinky Tambour Horizon se „krajina času" formuje do všudypřítomného kruhu. Kruh je tvar hojně zastoupený v přírodě i v architektuře; evokuje plynoucí čas i design hodinek; a symbolizuje vztah, který všechny živé bytosti mají ke svému vlastnímu světu.

Letmé momentky ze života, zachycená gesta a pohledy, obrazy evokující sny a zároveň hodnoty značky Louis Vuitton a chytrých hodinek Tambour Horizon. Hlavní roli sice hrají hodinky, ale ve filmu se objeví také čtyři osobnosti z řad přátel a příznivců Louis Vuitton – Sophie Turner, Justin Theroux, Urassaya Sperbund a Liu Haoran – které si značka vybrala pro to, co ve svém životě dosáhli.

Justin Theroux je americký herec, scénárista, režisér a producent v televizi, divadle i filmu. Proslavil se rolí ve filmu Mullholand Drive režiséra Davida Lynche. Nedávno zazářil v kritiky oceněném seriálu z produkce HBO s názvem Pozůstalí, kde hrál ve třech řadách. Seriál tvůrců Damona Lindelofa a Toma Perrotty získal v roce 2016 cenu Peabody Award. Mezi další Therouxovy filmy patří Špion, který mi dal kopačky, Maniak, On The Basis of Sex, Mute, Charlieho andílci, Dívka ve vlaku, 's Angels, Girl on the Train, Romy a Michele. Theroux je také jedním z tvůrců snímku Iron Man 2, Zoolander 1 & 2 a Tropická bouře.

Britská herečka Sophie Turner je veřejnosti nejvíce známá jako Sansa Stark z obrovsky populárního seriálu Hra o trůny, který získal řadu ocenění včetně Zlatého glóbu, SAG a EMMY, a jehož osmá poslední řada bude mít letos na jaře premiéru. Sophie následně hrála i v dalších celovečerních filmech včetně X-Men Apocalypse, a letos se znovu objeví jako Jean Grey ve filmovém pokračování cyklu X-Men Dark Phoenix.

Urassaya Sperbund (přezdívaná Yaya) se narodila norskému otci a thajské matce, a ještě jako středoškolačka se stala modelkou. Její modellingová kariéra ji přivedla k herectví. Yaya si zahrála několik hlavních postav v populárních thajských televizních seriálech. Herec Liu Haoran se na filmovém plátně objevil poprvé, když mu bylo 17 let. Dnes je držitelem několika čínských filmových cen a stále více se angažuje v dobročinných projektech. I díky tomu se stal příkladem pro mladou generaci Číňanů.

Další slavnou tváří, která se objeví ve filmu, je Liya Kebede. Poté, co jako modelka dobyla celý svět, se tato původem Etiopanka dala na dráhu herečky a filantropky. Zastupuje celou řadu humanitárních projektů a spolupracuje zejména se Světovou zdravotnickou organizací.

O nových hodinkách Tambour Horizon

Nová generace chytrých hodinek Tambour Horizon buduje na úspěchu generace předchozí. Přichází s novým designem i novými materiály – například leštěnou bílou keramikou. Nechybí ani nové aplikace (například My Travel pro plánování vlakových a leteckých spojů a ubytování, nebo aplikace Pollution či Agenda) i nové vyměnitelné řemínky. Nová generace chytrých hodinek Tambour Horizon nabízí ještě více funkcí i možností personalizace.

Můžete si vybrat i z několika variant číselníků, které mají společného jmenovatele: styl Louis Vuitton. Hodinky Tambour Horizon se stanou každodenním užitečným společníkem svého nositele – tím nejlepším spojencem. Hodinky Tambour Horizon, které se nesou v duchu cestování a kreativity Louis Vuitton, nabízejí úplně nový rozměr chytrých hodinek.

Zdroj foto: Fotograf: Josh Olins; Louis Vuitton

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní peklo, módní značky a návrháři a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu