Pánové vzhůru do triček, aneb značkové tričko je cool!

Pánové vzhůru do triček, aneb značkové tričko je cool!

28. února 2019, Queens, pánská trika, triko s dlouhým rukávem, triko s krátkým rukávem

Sponzorované odkazy

Triček v pánském světě není nikdy dost. Ani s krátkým, ani s dlouhým rukávem. A značkových triček tím spíš. Víte ale, co frčí letos v roce s číslovkou 2019 ve sféře triček? Že ne? Nezoufejte – my vám to prozradíme!

Nejen pánská trička jsou trendy záležitostí téměř stále. Ať už jsou to klasická trička, basic trika či potištěná trička. A hlavně ta značková. Mezi stálice a bestellery pánských značkových trik patří bezesporu trika adidas a Nike. Ale mimo ně jsou tu ještě jiné světové značky a lokální brandy. Dáte se zlákat našimi tipy?

Patagonia MPatagonia M's P6 Logo Responsibili Tee

Patagonia M's P6 Logo Responsibili Tee

Je to pánské černé triko s krátkými rukávy od značky Patagonia s nenápadným bočním logem na hrudi a cool velkým logem na zadní části trika. Triko ze směsi bavlny a polyesteru v poměru 50:50 se příjemně nosí, skvěle vypadá a černá je stále v kurzu. Vyjde vás na 959 Kč.

Vans Warped Check SleeveVans Warped Check Sleeve

Vans Warped Check Sleeve

A na černé vlně se povezeme ještě dále, a to s černým trikem značky Vans s dlouhými rukávy. Černé pánské tričko ze 100% bavlny a s dlouhými rukávy bude vaším prima parťákem pro mnohou příležitost pánové. Má bílé velkoplošné print motivy na rukávech a jemné logo v boční části hrudi. Triko stojí 859 Kč.

adidas Trefoil T-shirtadidas Trefoil T-shirt

adidas Trefoil T-shirt

A přesedláme na bílou, která je k černé krásným protikladem. A stejně jako černá ladí s mnohou další barvou a lze ji kombinovat do zajímavých a cool outfitů. Toto bílé pánské tričko s krátkými rukávy od značky adidas s logem na hrudi je vyrobeno ze 100% bavlny a jeho cena činí 799 Kč.

Daily Paper FangDaily Paper Fang

Daily Paper Fang

Neobvyklé a hodně originální je bílé triko s dlouhými rukávy od značky Daily Paper. Jeho barevné a černobílé printy na rukávech, zádech a hrudi zaujmou na první pohled. Triko je vyrobeno ze 100% bavlny a stojí 1 759 Kč.

The North Face M SS Raglan Easy TeeThe North Face M SS Raglan Easy Tee

The North Face M SS Raglan Easy Tee

Je to bílé pánské tričko s černými krátkými rukávy od značky The North Face. Trendy černobílá kombinace spolu s logy na hrudi a zádech jsou cool spojením. Triko ze 100% bavlny vás vyjde na 899 Kč.

Nevybrali jste si pánové? Na Queens.cz najdete velkou hromadu dalších cool kousků!

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu