Každý správný look má svoji tečku

Každý správný look má svoji tečku

22. února 2019, Tommy Hilfiger, náušnice Tommy Hilfiger, náramky Tommy Hilfiger, náhrdelníky Tommy Hilfiger

Ať už se chystáte jen tak do ulic na procházku, do práce, na sraz s přáteli, anebo na nějakou menší či větší společenskou akci, vždy váš outfit uzavírají módní doplňky, vůně parfému a šperky. To je ta správná tečka každého looku.

Někdo má rád zlaté, jiný stříbrné kousky a šperky, a mnozí podlehli chirurgické oceli a platině, která je stále velmi v kurzu. Ať už tak, či onak, určitě máte „tu svoji“ preferovanou značku.

Značky frčí

Značkové doplňky a šperky jsou totiž v kurzu nejvíce. Můžete vybírat z četných více či méně známých značek – od profláknuté Calvin Clein, přes světoznámé Tommy Hilfiger, Hugo Boos a Gucci až po DKNY, Lamy a MCM. Každá z nich má svůj styl, provedení a osobitý image, a každá vám má co nabídnout.

Tommy Hifliger

Kupříkladu známou značku Tommy Hilfiger založil slovutný módní návrhář a majitel Tommy Hilfiger. Věděli jste že tato značka patří mezi TOP 10 nejoblíbenějších značek na světě? Jeho prima a cool kousky jsou jako stvořené pro všechny ty, kteří se cítí stále duchem mladí.

Repertoár mají široký a rozsah úctyhodný. V módě je to stylové i elegantní oblečení pro volný čas i sport, přičemž mimoto nabízí i módní doplňky, které překvapí často svým pojetím a pozadu nezůstává ani s hodinkami a šperky. Takové cool náušnice Tommy Hilfiger patří k vyhledávaným kouskům právě pro svoji originalitu a profesionální provedení.

Voňavé potěšení

Šperky můžete spojit ještě s vůní, protože značka produkuje také svěží, smyslné i jemně laděné parfémy. A spojení originálního náramku Tommy Hilfiger a krásné vůně neodolá téměř žádný muž dámy!

A co potom, když využijete atraktivitu nějakého stylového náhrdelníku Tommy Hilfiger, který ozdobí vaši štíhlou šíji a za lalůčky uší vetknete kapku smyslného parfému stejné značky? To vám pak budou muži ležet u nohou!

A malý tip na závěr: Přidáte – li k tomu i nějaký vhodný módní doplněk, nebo šik botky stejné značky, budete za hvězdu a v souladu se současnými trendy. Ty velí značkovou módu upřednostňovat. Je zkrátka v kurzu.

Zdroj foto: Watch4u.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii parfémy a vůně a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu