Mint Market Olomouc zasnoubí módu s vědou

Mint Market Olomouc zasnoubí módu s vědou

21. března 2019, Mint Market Olomouc, móda, módní doplňky,

Sponzorované odkazy

Přijďte na festival módy a designu, který se vůbec poprvé koná v Olomouci. A to konkrétně v olomoucké Pevnosti poznání, která bude celou dobu otevřená. Díky tomu si může celá rodina přijít na své a zpestřit si nákupy originálních výrobků návštěvou zábavných vědeckých expozic.

Mint Market Olomouc no1

  • Akce se koná v sobotu 30. března 2019
  • Otevřeno je od 11hodin do 18 hodin
  • Vstup je bezbariérový a zdarma

Mint Market Olomouc proběhne na adrese

  • Pevnost poznání
  • 17. listopadu 939/7
  • Olomouc

MINT Market má věrné zákazníky v Brně, Praze i řadě dalších českých měst. Návštěvníky přiláká na padesát prodejců oblečení, šperků, doplňků, kosmetiky i dobrot. Je výjimečný tím, že podporuje lokální české výrobce a originální design. Každý MINT Market má srdečnou a přátelskou atmosféru plnou zábavy. Návštěvníci se mohou těšit na kombinaci odpovědných nákupů a příjemného večírku, na kterém nechybí ani Dj's, kavárna, ani skvělé veganské občerstvení Green Leaves. Akce je přístupná úplně všem, včetně maminek s kočárky či handicapovaných.

“Pevnost poznání je fascinující prostor. Nejen vědeckým centrem, které v něm sídlí dnes, ale i zajímavou architekturou a historickou atmosférou. Market bude obývat velký a malý sál, kam bude vstup zdarma. Předpokládám, že většina návštěvníků neodolá a koupí si vstupenku i do interaktivního muzea,“ prohlásil ředitel festivalu Zbyněk Hanko.

Trhy si užívají nejen zákazníci, ale i prodejci. Proto se na ně velmi rádi vracejí a nevadí jim ani dojíždět do vzdálených měst. Třeba jako Míša se svou značkou šperků Miska. „Jsem Brňačka a tady je MINT Market Brno něco jako fenomén. Olomouc mi vyskočila při přihlašování na brněnskou událost. Protože není daleko a líbí se mi prostory, kde se bude odehrávat, potřebovala jsem být u toho. Ráda si projdu i expozice Pevnosti poznání. Jsem zvědavá a nenechám si nic ujít. Ale spíš doufám, že se za mnou lidé zastaví třeba jen na kus řeči a nezbyde mi na to čas,“ uvedla Míša. Na festival s sebou přiveze výběr minerálních, pletených macame i provázkových náramků.

Stejné plány mají i prodejci kožených doplňků valašské dílny Končiny. „Asi jako každý doufáme, že na prohlídku nebude čas. Prodáváme ale s manželem ve dvou. Když bude chvilka, rádi se vystřídáme a expozice navštívíme. Každý MINT: Fashion Market si užíváme. Těšíme se na inspirativní setkání se zákazníky i ostatní prodejce. S mnohými jsme se za ty roky spřátelili,“ sdělila majitelka Tereza Ganzerová. Na trhy se chystají s opasky, ale přivezou i novinku – dámské kožené peněženky a úplně nový střih kabelek.

Informace najdete na webu a Facebooku

Zdroj foto: Mintmarket.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, kabelky, módní značky a návrháři, šperky a hodinky a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu