Je libo bodíčko nebo tenisky?

Je libo bodíčko nebo tenisky?

22. února 2019, Nila, udržitelná móda, kabelky, tenisky, spodní prádlo

Sponzorované odkazy

V zimě nemusíme nakupovat jenom svetry, šály a kabáty. Naopak, oteplení doslova nabádá k tomu začít se pomalu připravovat na jaro. Poohlédnout se tak můžete po nových teniskách, spodním prádle nebo třeba kabelkách. A to vše v největším současném trendu – udržitelné módě, která myslí nejen na naši krásu a radost, ale také na životní prostředí. A přesně takové značky najdete v obchodě Nila!

Tenisky oth. Paris

Kdo nemá v botníku alespoň jedny tenisky, jako by nebyl. Jsou pohodlné, trendy a nosí se úplně ke všemu. Pokud už se nemůžete dočkat, až zujete kozačky, poohlédněte se po značce oth. Paris. Tato mladá francouzská značka nabízí kožené, ručně vyráběné tenisky, které vás nadchnou nejen svým designem, ale i konceptem. Jsou vyráběny výhradně v Evropě, aby bojovaly s uhlíkovou stopou, a jejich podrážky jsou navíc z recyklovaných pneumatik. Z jedné staré pneumatiky se vyrobí hned tři páry bot s naprosto unikátní podrážkou. Co se týče použité kůže, i ta je k přírodě šetrná, vyhýbá se totiž chemickému odbarvování.

Bodíčko pro každou z nás

Nákup spodního prádla si celá řada žen příliš neužívá. Z mnoha slavných značek totiž získáváme představu, že abychom jejich prádlo mohly nosit, musíme mít dokonalou postavu jako modelky z časopisů. Značka The Nude Label ze slunné Valencie však myslí jinak. Zobrazuje ženy takové, jaké jsou, a vyrábí prádlo pro nejrůznější ženské tvary. Pro své modely navíc využívá klasické linie, bio materiály, a přitom zachovává jejich naprostou funkčnost a praktičnost. Vyberete si bodíčko v mátové, tmavě fialové či oranžové?

Kabelky z Amsterdamu

Pokud jste se rozhodli jít v módě udržitelnou cestou, zaujme vás i značka O my bag. Pochází z Nizozemska a nabízí peněženky, kabelky a batohy. Jejich výhodou je, že vám vydrží dlouhá léta a v průběhu nošení získají jedinečnou patinu. Nadchnou vás svým jednoduchým a nadčasovým designem, tlumenými barvami i prvotřídní kůží. Značka zároveň myslí i na životní prostředí, takže jsou kabelky uloženy do obalů z recyklovatelných materiálů a zaručen je i férový přístup k zaměstnancům firmy i dodavatelům v Indii.

Foto: Nila

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv, dámské oblečení a kabelky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu