Anna Steinerová čaruje: snubní prsteny, jak je neznáte

Anna Steinerová čaruje: snubní prsteny, jak je neznáte

26. února 2019, šperky, prsteny, snubní prsteny, Anna Steinerová

Sponzorované odkazy

Jaro a s ním i období svateb se nezadržitelně blíží. Pokud i vás tento výjimečný den brzy čeká, a stále jste ještě nenarazili na dokonalý prsten, kterým byste svou lásku stvrdili, pak pro vás máme tip. Anna Steinerová vyrábí snubní prsteny na zakázku, což zaručuje jejich naprostou originalitu a i skrytou symboliku vám přímo na míru. Promítněte svůj příběh do prstenu i vy!

Řekněte “ano” s originálním prstenem

Výběr snubního prstenu je často složitou záležitostí právě proto, že chceme, aby nás co nejlépe vystihoval a vyprávěl příběh nás dvou. Ne každý prsten to však splňuje. Prsteny od Anny Steinerové ale propojení mezi šperkem a daným párem zvládají s bravurou a lehkostí. „Tvorba snubních prstenů mě nesmírně baví. Jsem vlastně spolutvůrcem, či autorem kousku života dvou lidí. Většinou se nejprve potkáme a partneři mi o sobě něco řeknou, co mají rádi, co je společně těší. Já si z poznámek udělám nějakou vizualizaci, jak by mohl šperk vypadat, co by mohl obsahovat a pak společně ladíme detaily a věci jako je materiál, kamínek ano, či ne, velikost. Vznikly mi pod rukama už stovky prstenů a vždy jsou svým způsobem unikátní. Milovníci hor měli na šperku horský reliéf, fandové přírody klacíky, cyklisté kolo, pejskaři dokonce otisk packy jejich čtyřnohého miláčka. Zkrátka co šperk, to příběh,“ říká šperkařka a designérka.

Šperk, který vás vystihne

Doménou Anny Steinerové je především individuální přístup, s nímž ke každému páru přistupuje. Ať už jsou vaše společné zájmy, sny či cíle jakékoliv, do vašeho snubního prstenu budou promítnuty s dávkou originality. Je jen na vás, jak moc na odiv symbol vaší lásky chcete dát – symbolika může být zřejmá na první pohled, nebo ji můžete pochopit pouze vy a vaši nejbližší. Svým představám si pak samozřejmě přizpůsobíte i velikost, tvar, materiál a zpracování šperku. Rozhodovat se můžete i mezi různými barvami či zdobením v podobě kamínků. Jaký snubní prsten bude charakterizovat vaši lásku?

Foto: Anna Steinerová

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu