Levi's x Gorillaz startuje!

Levi's x Gorillaz startuje!

26. února 2019, Levi's x Gorillaz, Levi's® Batwing, 201Levi's® Print Bar

Sponzorované odkazy

Unikátní spolupráce Levi's® a britské kapely Gorillaz, oceněné Grammy i BRIT Award, přináší možnost navrhnout si své vlastní unikátní tričko nebo mikinu s obrázky legendární kapely a kultovním logem Levi's®.

Ilustrace exkluzivně pro Levi's® vytvořil výtvarník a spolutvůrce Gorillaz Jamie Hewlett a zobrazují všechny členy skupiny – 2D, Murdoca Niccalse, Noodle a Russela Hobbse, jednotlivě nebo dohromady. Vytisknout si je můžete přímo v pražském Levi's® Print Baru na Václavském náměstí 10 od 26. února.

Technologie Levi's® Print Baru umožňuje měnit vzory, motivy nebo barvy a poprvé i velikost motivů podle vašeho stylu. Na potištění si můžete vybrat z triček a mikin v pánských i dámských střizích a velikostech nebo plátěnou tašku. Bílé tričko s potiskem stojí 799 Kč, tričko s lemy kolem krku a rukávů 899 Kč, mikina 1599 Kč nebo s kapucí 1799 Kč, a plátěná taška 699 Kč. Motivy budou k dispozici od 26. února dva měsíce.

*„Nazdárek, tady velkej Russ z Gorillaz. My vždycky oceňujeme tu nejlepší tradici, a proto jsme se vrhli do spolupráce s Levi's®. Tohle je prostě dvojitá trefa, bejby,*“ říká bubeník Gorillaz Russel Hobbs.

*„Levi's® byl vždy součástí hudební kultury, jsme fanoušky Gorillaz a oni jsou fanoušky Levi's®. Proto je spolupráce autentická, což je pro nás při výběru partnerů důležité,*“ dodává Jonathan Cheung, viceprezident Levi's® odpovědný za design.

Gorillaz

Kapelu Gorillaz tvoří zpěvák 2D, baskytarista Murdoc Niccals, kytarista Noodle a bubeník Russel Hobbs. Vytvořili ji Damon Albarn a Jamie Hewlett a její uznávané debutové album vyšlo v roce 2001. Dalšími alby, oceněnými BRIT Awards a Grammy, jsou Demon Days (2005), Plastic Beach (2010), The Fall (2011), Humanz (2017) a The Now Now (2018).

Gorillaz představují skutečně globální fenomén, umisťují se na v top žebříčcích celého světa a koncertovali po celém světě od San Diega po Sýrii, streamy zhlédli stovky miliónů lidí a prodeje desek lámou rekordy. Jejich zcela přelomové počiny jim přinesly řadu ocenění včetně vyhlášené ceny Jim Henson Creativity Honor. Jsou zapsáni v Guinnessově knize světových rekordů za nejúspěšnější virtuální počin.

Levi's® Batwing a Levi's® Print Bar

Design Levi's® Batwing je notoricky známý jako design „Red Tab“ nebo Arcuate na zadních kapsách džínů Levi's® a právě z těchto vyšitých oblouků zadních kapes legendárního střihu Levi's® 501® vychází. Logo bylo poprvé představeno v roce 1967 v klasické červené barvě Levi's® a od té doby použito v různých odstínech – od bílé, po oranžovou nebo duhovou pro každoroční kolekce Pride. Levi's® Print Bar nabízí personalizovaný potisk například triček a mikin, využívá nejmodernější technologie, zákazník si může na dotykovém displeji vybrat z mnoha motivů a nechat si tričko během pár minut vytisknout.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu