Sportovně elegantní tip na letošní jaro? Větrovky Pavla Berkyho!

Sportovně elegantní tip na letošní jaro? Větrovky Pavla Berkyho!

29. března 2019, větrovky Pavla Berkyho, módní návrhář, dlouhá větrovka, krátká větrovka, barevná větrovka, bunda, jarní bunda

Sponzorované odkazy

Jaro již mohutně buší na dveře, a tak je dobré vyvětrat jarní oblečení a připravit je k nošení. Máte vše, co si jaro žádá? Co třeba epesní větrovku z rukou návrháře?

Letošní jaro se ponese ve znamení lehkých větrovek. Ty jsou ideální do každého počasí, a navíc jsou perfektně skladné, a tak je snadno složíte do sebemenší tašky. Zakládáte si navíc na lokálních značkách? Pak pro vás máme tip na bundy od módního návrháře Pavla Berkyho. Ten je v rámci své nové kolekce začal vyrábět z padákoviny, která je vysoce kvalitní, odolná a vydrží vám roky.

Barevnost s různou délkou

Padákovina je krásně prodyšný materiál a příjemně se nosí. Větrovky jsou v kurzu a s touto designovkou uděláte parádu nejen na jaře. Větrovky od Pavla Berkyho jsou k mání dlouhé a krátké verzi, a to v barvě bílé, černé, bronzové, khaki s růžovými prvky a v růžové.

Lehká, skladná a šik

Padákovina se těžko shání a jeho omezené množství postupně dochází. Mezi největší výhody tohoto materiálu patří lehkost, jemnost a poddajnost, díky kterým se větrovka úžasně nosí a je tak skladná, že ji můžete mít stále u sebe pro případ potřeby.

Doplní každý look

Styl větrovek je klasický, unisexový a je stylovým doplňkem k prakticky jakémukoli outfitu. Každý kus je originál, šitý v malé produkci, tisk je ruční pomocí razítek, přesný vzhled i použitý materiál se proto může drobně lišit.

Vyberte si tu svou v oblíbené barvě či délce již od 4 990 Kče-shopu Pavla Berkyho.

Zdroj foto: Pavelberky.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu