Pure Muve od Reeboku je podprsenkou budoucnosti

Pure Muve od Reeboku je podprsenkou budoucnosti

2. března 2019, Pure Muve, Reebok, podprsenka, sportovní pdoprsenka

Sponzorované odkazy

Sportujete? Běháte či chodíte do fitness klubu? A už jste o ní slyšeli? Jemný funkční materiál, který se přizpůsobí vašemu tělu a vašim pohybům. Je jako vaše druhá kůže. Tu prostě musíte mít! Představujeme vám revoluční sportovní podprsenku od společnosti Reebok jménem Pure Muve!

V srpnu roku 2018 přivedla společnost Reebok na svět jednu perfektní podprsenku, a vystavila ji na odiv světu. Na trh byly uvedeny tři barvy tohoto skvostu. Oranžová, černá a bílá. Podprsenka je vhodná na jakýkoliv sport. Je složená pouze ze sedmi kusů látky se skoro neviditelnými švy. Přizpůsobí se pohybům vašeho těla, takže se budete cítit naprosto v pohodě a uvolněně.

V tomto roce, tedy s číslovkou 2019, se můžete těšit na rozšíření této krasavice, a to jak o další dvě barvičky, tak i o mnoho velikostí. Od února je dostupná chladně šedá alias cold grey, a od prvního dubna vyjde na svět i poslední varianta podprsenky, a to ve výrazné tyrkysové alias mineral mist. K mání bude široké spektrum velikostí, a to od XS až po XXL. Podprsenka Pure Muve bude mít na sezonu jaro a léto 2019 stejné vlastnosti jako její předchůdkyně z roku 2018.

Jaké to jsou?

  • Ventilační vlastnosti – Díky perforaci přední i zadní části budete mít pocit příjemné teploty a pohodlí.
  • Přirozené tvarování – Díky do formy tvarované přední části a volně střižených boků zase přichází kýžený pocit druhé kůže.
  • Minimalismus – Podprsenka je složená pouze ze sedmi jemně a hladce sešitých kousků látky.

Podprsenka je v USA nejoceňovanější a také online nejprodávanější kus oblečení. Samozřejmě je také jedním z nejlepších počinů značky Reebok. Dostala i šest nejprestižnějších ocenění od časopisů. Kupříkladu časopis Time podprsenku označil za jeden z nejlepších vynálezů roku 2018.

Také se umístila v časopise Popular Science na seznamu nejlepších novinek roku 2018. Tato kráska je vůbec první na světě, která se jako podprsenka umístila v žebříčcích takto prestižních ocenění.

Cena podprsenky (od 1 549 Kč na Reebok.cz a u vybraných obchodníků) je víc než přijatelná na to, kam až se dostala. Viděli jste někdy nějakou podprsenku na stupních vítězů? Já tedy ne. Tak směle do toho dámy! Nyní přišel čas vyzkoušet velmi ceněného pomocníka ke sportování! A je úplně jedno, zda budete běhat, jezdit na kole nebo cvičit aerobic. Ona je tu pro vás!

Zdroj foto: Reebok

Autorem článku je Klára Zigová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, spodní prádlo a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu