Jarní slevobraní začíná!

Jarní slevobraní začíná!

1. dubna 2019, slevy na Queens.cz, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Hola hola, jaro volá! A přináší vám maxi nálož slev značkového oblečení. A protože slev není nikdy dost, mrkněte s námi na naše tipy pro vás.

Online shop se značkovou módou Queens.cz si pro vás připravil opravdu maxi nálož cool značkových kousků ve slevách. Ty se pohybují od 10 až po 80 % z původní ceny. Slevy se týkají triček, spodního prádla, mikin, bund, sukní, tepláků, kalhot, džínů, topů a tílek i šatů. Dnes pro vás máme slevy v dámských kouscích.

Urban Classics Ladies Loose Neon TanktopUrban Classics Ladies Loose Neon Tanktop

Urban Classics Ladies Loose Neon Tanktop

Jako první se vám představuje tílko Ladies Loose Neon Tanktop v neonově zelené barvě od značky Urban Classic ve volném střihu. Je vyrobeno ze 100% bavlny a cena činí z původních 250 Kč současných jen 98 Kč. Ušetříte tedy 152 Kč.

Urban Classics Ladies Melange Cropped Short Sleeve CrewUrban Classics Ladies Melange Cropped Short Sleeve Crew

Urban Classics Ladies Melange Cropped Short Sleeve Crew

A ještě jednou značka Urban Classic, tentokrát s tmavě šedivém dámském tričku v melanži s krátkými rukávy. Triko je řešeno ve volném střihu a v délce nad pas. Cena činí 210 Kč, když původní činila 700 Kč, a tudíž ušetříte celých 490 Kč.

adidas Culloteadidas Cullote

adidas Cullote

Jako třetí tu máme bíločerné dámské cullotes od značky adidas s all over motivem. Vyrobeny jsou ze 100% polyesteru a cena z původních 1 750 Kč klesla na 530 Kč, čili koupí nyní ušetříte 1 220 Kč.

Sixth June Destroy JeansSixth June Destroy Jeans

Sixth June Destroy Jeans

Šedivé dámské jeans kalhoty od značky Sixth June s destroy motivy jsou dnes k mání za necelou pětistovku, konkrétně za 450 Kč, z původních 1 490 Kč. Jsou vyrobeny ze směsi 68 % bavlny,27 % polyesteru,3 % viskozy a 2 % elastanu.

Neige Eyelet TopNeige Eyelet Top

Neige Eyelet Top

Černý dámský top od značky Neige s logem na přední části, bude prima kouskem na teplé dny. Je vyrobeno z polyesteru, a jeho cena po slevě z původních 1 050 Kč činí nyní 410 Kč. Ušetříte tedy celých 640 Kč.

Cheap Monday W Grear Shirt DressCheap Monday W Grear Shirt Dress

Cheap Monday W Grear Shirt Dress

Dámské šaty košilového střihu v melange tmavě šedé barvě ze 100 % lyocelu budou super nákupem ve slevě. Mají trendy střih ve dvojvrstvém stylu. Z původních 2 450 Kč nyní za ně dáte jen 490 Kč, a tak ušetříte 1 960 Kč.

Nevybrali jste si? Nezoufejte! Na Queens.cz najdete další velkou nálož slevněných značkových kousků.

Úvodní foto: Nike W NSW flaušový žaket za 1 150 Kč, z původních 2 890 Kč

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu