Jóga pro život: s Nike hračka!

Jóga pro život: s Nike hračka!

19. března 2019, Nike, Nike Yoga, jóga, sportovní oblečení, oblečení na sport

Sponzorované odkazy

Jóga patří k největším hitům poslední doby a fotky v nejrůznějších jógových pozicích plní instagram každou vteřinu. Pokud jste i vy podlehli zdravému životnímu stylu a stojky nebo Šavásana jsou vaším každodenním chlebem, pak si nenechte ujít nejnovější počin značky Nike. Ta totiž představuje kolekci Nike Yoga, svou vůbec první řadu oblečení určeného speciálně pro tento druh sportu. Jednotlivé kousky se pyšní tím, že vám umožní snadný pohyb i podporu a cvičení vás v nich bude bavit ještě o něco víc.

Jóga pro všechny

Jóga je sport pro každého a věnují se jí třeba také profesionální atleti, kterým pomáhá k tomu být ještě lepší ve svém “hlavním” sportu. Alana Beard, profesionální basketbalistka, si díky ní zlepšuje pohyblivost kyčlí a pružnost, kulturistovi Dennisovi Hartmannovi pomáhá trénovat mobilitu ramen a stabilitu. Stejně tak pomáhá i paralympijskému atletovi Scoutu Bassettovi: „Některé pozice v józe jsou velmi podobné pozicím, ve kterých je zapotřebí dopadnout při skoku – nohy rovně, ruce vypnuté, stehna téměř se dotýkající hrudi. Mít takovou flexibilitu je fantastické. A věřím, že spousta lidí myslí, že běh je jen a jenom o nohách a rukou, ale je opravdu důležité zapojit střed těla a mít dobrou mechaniku. Je tolik věcí, které jsou zásadní v józe a promítají se i do sprintu.“

Trénujte s aplikací

Právě univerzálnost a velká šíře pozitivních dopadů vedla značku Nike k tomu, aby začala sportovcům pomáhat výhody jógy více poznat. Spolu s novou kolekcí oblečení pro muže i ženy tak tato sportovní ikona přináší také aplikaci Nike Training Club, kde můžeme objevit nové workouty a cvičení podle toho, na jaký cíl se chcete zaměřit. Jóga vám totiž může pomoci najít vnitřní klid, zlepšit koordinaci, průtok krve, flexibilitu a v neposlední řadě urychluje dobu zotavení těla.

Foto: Nike

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu