Novinky značky s.Oliver: Fashion Women pro jaro 2019

Novinky značky s.Oliver: Fashion Women pro jaro 2019

23. března 2019, s.Oliver, dámské oblečení, jaro 2019, trendy

Sponzorované odkazy

S novou dámskou kolekcí značky s.Oliver určenou pro letošní jaro se můžete vydat kamkoliv vás napadne. Zavítat můžete do exotiky mezi divokou zvěř, na svatbu či první party pod otevřeným nebem nebo se můžete vydat na cestu zpátky do minulosti a užívat si trendy retro look. Pro jaký směr se v nové sezóně rozhodnete?

V náruči savany

Pokud pro vás jaro a léto představují období cestování, můžete se začít na výlety ladit i svým šatníkem. Březnová kolekce s.Oliver Women vás svými barvami i střihy vezme na dalekou cestu do severní Afriky, kde se můžete potkat s divokými zvířaty, neznámými etniky nebo bloudit horkou savanou. Této řadě dominují olivové tóny, zvířecí vzory, ale také zdobení v podobě perliček a výšivek. Střihy jsou jak elegantní, tak i velmi volné a ležérní a společně vytvoří dokonale neotřelý outfit.

Hvězdou každé party

Řada s.Oliver Black Label Women se soustředí na ty kousky oblečení, v nichž můžete ve hvězdném stylu vyrazit na party, obchodní schůzky nebo první letošní svatby. Vynikají elegancí, ale zároveň zdůrazňují ženskost. Některým nechybí ani odvaha v podobě výraznějších barev či vzorů, jiné sází na čistotu a klasiku, třeba volbou nestárnoucí černé barvy. Zamilovat se tak můžete do vypasovaného delšího sáčka, sofistikovaných pruhovaných šatů podtrhujících pas a černobílé sukně v trendy midi délce.

Cestování časem

Tématem kolekce Q/S designed by Women je další z velkých hitů letošní sezóny – retro styl. Designéři se v této řadě zaměřili především na sportovní retro americký look a vy se tak můžete vydat na cestu napříč časem do dob, kdy byl denim materiálem číslo jedna a zvonové kalhoty naprostým must-have. Poznávacím znamením této řady jsou vedle denimu i barvy, které dotvářejí retro atmosféru. Jasně červená, meruňková nebo sytě modrá barva budou pro nadcházející teplé období roku tou správnou volbou.

Foto: s.Oliver

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu