Trendy značková móda: Jak dostat za každý nákup až 33 % zpět?

Trendy značková móda: Jak dostat za každý nákup až 33 % zpět?

27. března 2019,

Venku se začíná oteplovat, a tak přichází ideální čas na obměnu šatníku. Schovejte teplé zimní bundy do skříně a vyberte si nový jarní kabátek nebo šaty. Letos frčí přírodní tóny a neonové barvy, jakož i tradiční květinové vzory. K tomu vám poradíme, kde módní kousky pořídit a ještě si za nákup nechat zaplatit.

Možnost získávat za nákupy odměnu zní jako pohádka. S cashback portálem se však jedná o skutečnost, která vám zpříjemní nákupy nejen jarního oblečení. Nejnovější stylové kousky s ním totiž můžete sehnat i o stovky korun levněji.

Nechte si za nákupy zaplatit až 33 %

Je to víc než snadné. Zcela zdarma se zaregistrujte na cashback portálu Tipli.cz, který spolupracuje s více než 750 e-shopy všeho druhu. Pokud nakoupíte v kterémkoliv z nich, získáte část peněz zpět na účet. Kolik procent v daném obchodě ušetříte, zjistíte z jeho profilu na Tipli. Dosáhnout můžete na odměny až do výše 33 %.

Stačí se jako registrovaný uživatel prokliknout do vybraného obchodu a poté provést online nákup jako obvykle. Prodejce následně zašle portálu provizi za to, že vás na jeho web přivedl. Portál z této částky většinu přenechá vám ve formě cashbacku. Peníze připíše na uživatelský účet, odkud si je můžete převést na klasický účet v bance, a to už od 1 Kč.

Zjistěte, co je letos v módě a buďte in a trendy

Již loňské podzimní módní přehlídky napověděly, že hitem letošního jara budou především květinové či zvířecí vzory. Motivy pruhů či skvrn připomínajících zebru, tygra, či geparda rozhodně nic nezkazí.

Mezi pastelové barvy jara patří letos především pistáciově zelená, do módy se však vrací i výrazné neonové barvy, se kterými zazáříte. A pokud chcete být opravdu vidět, nezklamou ani třpytky a výrazně flitrované šaty.

Nejoblíbenější obchody s módou, ve kterých ušetříte

Zajímá vás, kde nakupovat jarní oblečení, aby se vám pořízení nových úlovků skutečně vyplatilo? Například e-shop Orsay nabízí za nízké ceny moderní šaty, které si oblíbí každá žena.

Orsay – originální modely za příznivé ceny

Všechny pány jistě okouzlíte v trendy šatech s květinovým vzorem. V Orsay je pořídíte za 1199 Kč. S Tipli cashbackem však dostanete zpět odměnu až 2,5 % a šaty tak budete mít za 1174 Kč.

Pokud ke cashbacku připočtete slevy i na dalších kouscích, můžete mít zbrusu nový šatník i o stovky korun levněji. Orsay mimo těchto krásných šatů nabízí mladou dámskou módu, která si zakládá na jednoduchosti i originalitě. Zároveň sleduje nejnovější trendy a důraz klade také na kvalitu materiálu při zachování nízkých cen.

About You – značková móda s dopravou zdarma

K elegantním šatům samozřejmě nezapomeňte ani na vhodnou kabelku. Slaďte s nimi například krásné kousky z e-shopu About You, kde se odměna vyšplhá až na 12,5 %. Kromě doplňků si i zde vyberete značkové oblečení za skvělé ceny. Užívejte si teplé počasí naplno a oslňte nejednoho příslušníka mužského pohlaví svým šarmem.

About You nabízí oblečení a doplňky světových značek jako Only, Vero moda nebo Gap. Nechybí ani značky prémiové – Nike, Tommy Hilfiger, Calvin Klein či Levi’s, a najdete tu dokonce i privátní značky About You a Edited.

Obléknou se tu dámy, pánové i děti a e-shop navíc poskytuje inspiraci k celým outfitům. Ať už tady koupíte kabátek či boty, veškeré zboží vám About You pošle až domů bez nutnosti platit za poštovné. Dopravu zdarma máte i na vrácení zboží do 100 dnů.

Cashback ale získáte i v dalších módních obchodech jako BIBLOO, ZOOT, Vivantis, UrbanStore, Astratex nebo BonPrix. Odměny tedy dostanete jak za prémiovou módu, tak za levnější kousky, módní doplňky nevyjímaje.

A kdyby vám i tohle bylo málo, využijte cashback i na jiné druhy zboží. Nejen oblečení totiž seženete přes Tipli se slevou, na kterou jinde nenarazíte. Ať už nakupujete nábytek, hračky pro děti, elektroniku či potřeby pro domácí mazlíčky, všechny kousky tu pořídíte o pár procent levněji.

Cashback je navíc časově neomezená nabídka, kterou lze kombinovat i s dalšími slevami a akcemi obchodů. Nezáleží na tom, zda se chystáte nakupovat dnes či zítra, ušetříte každý den. Proto neváhejte a vyzkoušejte registraci zdarma na portálu Tipli.

Autorem článku je Inzerce. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu