Armedangels, stylovka do každého počasí

Armedangels, stylovka do každého počasí

31. března 2019, Armedangels, německá značka, módní oblečení, dámské oblečení

Sponzorované odkazy

Značka, která chce zachránit svět. Taková, která využívá materiály v bio kvalitě. Ta, co nepoužívá žádné chemikálie, palmový olej a bojuje proti masové výrobě zotročenými dětmi. Taková, která se snaží o krásný svět kolem nás. To je Armedangels!

Armedangels je německá značka, která byla založena v roce 2007. Jejími zakladateli jsou Anton Jurina a Martin Hofeler. Značka vyrábí oblečení a doplňky z eco-friendly bavlny, které zakoupíte v oficialním e-shopu i na stránkách obchodu Nila. Pražští mají k dispozici i Nila kamenné obchody.

Fair trade streetwear

Tato značka si klade za cíl vyrábět módní streetwearové oblečení z certifikované bavlny fair trade. Svým ekologickým smýšlením se dostala do povědomí medií v celé Evropě. Německý tisk nazval značku jako „ekologické bojovníky za záchranu světa“. Mimo to je také zařadil mezi osobnosti světa jako je Natalie Portman či Leonardo Dicaprio.

Bavlna ve fair trade

Kromě výroby z bavlny vyrobené na fair trade trzích Armendangels myslí i na regulaci velké přepravní vzdálenosti a s ní spojené emise Co2. Ve výsledku to znamená, že indickým farmářům, od kterých získávají bavlnu, dávají větší než minimální mzdu, a navíc jim darují jedno Euro z prodeje každého kusu oblečení.

Charitativní spolupráce

Není také tajemstvím, že značka spolupracuje s charitativními společnostmi. Například Pratharm nebo Viva don Agua. V Armedangels se angažuje známá a oblíbená německá herečka Cosma Shiva Hagen, která pro ně fotí nové kolekce.

Two hearts-One rhythm

V roce 2010 Armedangels navázali spolupráci se známou top modelkou Evou Padbergovou a jejím manželem Niklasem Worgtem, kteří pod hlavičkou společnosti vytvořili novou módní kolekci Two hearts-One rhythm.

Svěží a mladistvá móda

Jak zde již zaznělo, značka vytváří oblečení z kvalitní bio bavlny a také je velmi svěží a mladistvá. Každý kousek oblečení je velmi jednoduchý jak střihem, tak barvami. Přesto není nudná! Najdete zde proužky, krásné výrazné barvy a zajímavé střihy.

Nápady jsou stále vylepšovány, takže nenajdete stejný kus dvakrát. Když připočítáme férovost značky vůči dětem a světu celkové, máme tady mladou, inovativní značku číslo jedna!

Zdroj foto: Nila

Autorem článku je Klára Zigová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu