Vybavte se na léto: sluneční brýle Louis Vuitton jsou stylovka

Vybavte se na léto: sluneční brýle Louis Vuitton jsou stylovka

10. května 2019, kolekce brýlí, sluneční brýle, Louis Vuitton

Sponzorované odkazy

Jaro a léto žije v budoucnosti. Tak se to zdá podle modelů nových slunečních brýlí Louis Vuitton a jejich ultra-moderního designu. Vybavte se stylovými brýlemi!

Model Bohemian Vuittony Square

Kousek působí díky svým kovovým obrubám umělecky a nezapře inspiraci kvítkem Monogram. Inovativní tvar skel je u těchto brýlí zkombinován s ultra tenkými nožičkami s kontrastními pryžovými konci. Žluté a růžové zlato v kombinaci s jemnou růžovou barvou a černými nebo zrcadlovými skly si zajímavě hraje s paprsky letního slunce.

Model Bohemian Vuitton Mask

To je sportovněji laděný kousek, a to díky zaoblenému mono-sklu orámovanému pouze nahoře jemnou kovovou lištou. Tento futuristický model, který představuje vysoustruhovanou tvář kvítku Monogram, se nabízí v neonově růžové provedení, ale i v klasické černé.

Kočičí oči z acetátu

Další model je originální interpretací retro stylu kočičích očí. Skla jsou zasazena do fasetovaných acetátových obrub s raženým kruhovým motivem LV v jedné rovině pro ultra-moderní vzhled. Odlehčené kovové nožičky ladí s obrubami v černé, růžové či svítivě želvovinové barvě.

Nadčasovka

Velké hranaté obruby jsou nadčasovou deklarací stylu a nyní se přestavují v kombinaci s vysokým nosním můstkem. Obruby zdobí jemné nýtky Louis Vuitton, které jsou nenápadným, diskrétním ‚podpisem‘ značky. Skla s kruhovým motivem LV se nabízejí v černé a zelené barvě či zrcadlové variantě, s černými, želvovinovými či kombinací transparentní modré a želvoviny.

Kolekce slunečních brýlí Louis Vuitton bude k mání a v prodeji před letní sezonou a to od 31.5.2019 v síti obchodů Louis Vuitton.

O značce Louis Vuitton

Od roku 1854 přináší Louis Vuitton světu svůj design, v němž se snoubí inovace a styl s tou nejlepší kvalitou. I dnes zůstává značka věrna duchu svého zakladatele Louise Vuittona. Ten, díky svým zavazadlům, taškám a doplňkům pro cestovatele, které byly stejně elegantní jako praktické, je považován i za zakladatele filosofie „umění cestování“.

Značka Louis Vuitton pravidelně zve architekty, umělce a designéry ke spolupráci na kolekcích ready-to-wear, bot, doplňků, hodinek, šperků a papírového zboží. Dokonalá kvalita produktů Louis Vuitton je důkazem péče, kterou značka věnuje řemeslnému zpracování.

Fotografie: Stef Mitchell

Styling: Marie-Amélie Sauvé

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky, módní značky a návrháři a sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu