Justin Timberlike oslavuje s Levis své memphiské kořeny

Justin Timberlike oslavuje s Levis své memphiské kořeny

18. dubna 2019, Justin Timberlike oslavuje s Levis své memphiské kořeny

Sponzorované odkazy

Již druhá sezóna spolupráce Levi's a Justina Timberlakea se rodí aktuálně v kolekci „Fresh Leaves“, která šla 11.4. 2019 do prodeje po celém světě.

Oddělit město Memphis od hudby je nemožné. Ať už je to rokenrolová smršť Elvise Presleyho a Jerryho Lee Lewise nebo R&B rytmy Otise Reddinga a Isaaca Hayese. V Bluff City se vlastně zrodil zvuk 20. století.

To vše mělo zásadní vliv jak na hudbu, tak na styl memphiského rodáka Justina Timberlaka, což dokazuje i jeho nová limitovaná kolekce Levi’s® x Justin Timberlake Spring 2019 Fresh Leaves.

„Memphis a hudba byly vždy neoddělitelnou součástí mého života,” říká umělec oceněný Grammy. "A jsou také obrovskou součástí této kolekce. V ní se vracím do míst a k věcem, které jsem tady jako dítě miloval.”

Zippin Pippin a spol.

Ve druhé sezóně spolupráce s Levi’s® se Justin ujal role neoficiálního průvodce rodným Memphisem. Potisky triček zobrazují horskou dráhu Zippin Pippin ve starém parku East End, kluziště Skateland nebo basketbalový tým Tigers Memphiské univerzity, džíska vzdává hold hudebním idolům.

Kolekce Fresh Leaves

Kolekce je plná vzpomínek na Justinovo mládí. Je to mix nostalgie s celou řadou moderních střihů a nadčasových stylů, směs dědictví, hip-hopu, rockerství a streetwearu, všechno, co se propojuje v samotném Justinovi.

Srdcem kolekce jsou samozřejmě skvěle padnoucí džíny. A Justin má rád zúžené. Základním střihem jsou džíny Levi’s® 501® Slim Taper ve vyšisované černé barvě, které jsou jako stvořené pro pódium. Přibyla i bílá barva pro jarní dny.

Některé mikiny i džísky mají potisk „Fresh Leaves“ na rukávech, zajímavý je hybrid džísky a mikiny s kapucí, trička s krátkým i dlouhým rukávem nebo košile jsou „přírodně“ vzorované.

Je to Levi’s®, který znáte a milujete, mísící se s prvky streetwearu, a to vše zabaleno do nostalgického milostného dopisu městu Memphis.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu