Jarní kouzlení s krajkou: intimně!

Jarní kouzlení s krajkou: intimně!

20. dubna 2019, spodní prádlo, Boux Avenue, podprsenky, luxusní prádlo, trendy prádlo

Sponzorované odkazy

Jaro vždy volá po obměně šatníku, a možná by si několik nových kousků zasloužila i vaše sbírka spodního prádla. Pokud hledáte pohodlné, skvěle padnoucí kousky, které kromě vás však potěší i oko partnera, nenechte si ujít novou kolekci prádla Boux Avenue, která si na jaro připravila skvostnou přehlídku krajek a barev odkazujících na přírodu za okny.

Podlehněte kouzlu krajky

Kolekce Jaro 2019 od Boux Avenue hned na první pohled prozrazuje, kdo v ní hraje hlavní roli. Je to krajka v mnoha svých podobách, které dokáží působit svůdně a žensky a dokonale podtrhují siluetu. Krajka si v kolekci skvěle rozumí i s květinovým vzorem a jemnými barvami, jimiž v tomto období září i příroda. Nechybí tak broskvové či nude tóny doplněné o nestárnoucí černou či tajemnou temně modrou. Co se týče materiálů, není krajka tím jediným, co vás v kolekci čeká. Noční prádlo tvoří příjemná bavlna či viskóza a užijí si ho tak i majitelky citlivé pokožky. Materiály jsou navíc vybírány i tak, aby se dokázaly přizpůsobit aktuálnímu ročnímu období – v zimě zahřejí a v létě vás budou příjemně chladit.

Prádlo pro nevěstu

Čeká vás v blízké době svatba? Perfektní šaty už patrně máte, ale nezapomeňte ani na padnoucí a sexy prádlo, kterým můžete oslnit novomanžela o svatební noci. Boux Avenue zapracoval trendy krajku i do své svatební kolekce plné precizně zpracovaných kousků. Podlehnout můžete odvážnému průhlednému šifonu, decentní saténové košilce nebo třeba kraťasovému setu, v němž se vám bude i v horkých nocích spát sladce. Spodní prádlo ze svatební kolekce je laděno převážně do sněhově bílé, ale pokud chcete v tomto směru vynikat, můžete sáhnout i po kouscích v růžové, broskvové nebo třeba krémové.

Padne i vám

Boux Avenue se snaží o to, aby si kvalitní, padnoucí a přitom stále dostupné prádlo mohly užívat ženy všech tvarů. Kromě různorodých střihů, odstínů a stylů se tak můžete v těchto buticích těšit i na prádlo v široké škály velikostí, od 60A až po 90G. Kromě podprsenek zde můžete objevit i dokonalé plavky, košilky nebo sety.

Foto: Boux Avenue

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii spodní prádlo.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu