Sportujte stylově!

Sportujte stylově!

26. dubna 2019, Nike, boty, obuv, běžecká obuv, boty na běhání, sportovní obuv, Nike Free Run

Sponzorované odkazy

Krásné počasí za okny nás pomalu ale jistě začíná vyhánět z posiloven a cvičebních sálů a láká nás k běhu a dalším venkovním aktivitám. Zpříjemněte si trénink na maraton nebo zkrátka svůj obyčejný běh pro radost novou běžeckou výbavou. S novými botami to jde vždy o něco lépe a rychleji a s novinkou od Nike, kolekcí Free Running 2019, to půjde ještě o něco lehčeji!

Dejte nohám volnost

Nové běžecké boty Nike Free se zaměřily na to, aby v nich naše nohy byly zkrátka spokojené. Umožňují jim zcela volně se pohybovat a ohýbat, přesně podle jejich potřeb. Celá kolekce je totiž založena na anatomičtějších základech, než jsme u této značky zvyklí. Díky novým prvkům tak budete mít při běhu pocit, jako bystě běželi naboso! A co za touto inovací stojí? Tajemství tkví v odpružení pěny v mezipodešvích. To je u těchto modelů, určených především pro kratší běhy, pevnější, plošší a nižší. Umožňuje tak přirozenější rozsah pohybu. Vytvoření nových Nike Free předcházelo vyhodnocování velkého množství dat od předních atletů, aby se tak mohly využít různé hloubky v lamelách, což umožňuje chodidlům se volně ohýbat a protahovat. Užívat si tak můžete naprostou volnost a přirozenost!

Běžecké boty na míru

Chybí vám při běhání u bot dostatečná flexibilita nebo vám překáží šněrování? S novými modely Nike Free RN si přijdete na své, neboť veškeré tyto nedostatky řeší. Model 5.0 se ve srovnání s verzemi z roku 2018 pyšní větší flexibilitou a menší výškou, model 3.0 Flyknit zase nabízí bezzavazovací tkaninu se sekundárním zamykatelným překrytím. Ať už si vyberete kterýkoliv z nich, můžete si být jisti, že vám padnou jako druhá kůže. Vědecký záměr, tedy co nejvěrnější kopírování lidského chodidla, se pak odráží i v samotném designu bot, který vás zkrátka bude bavit. Boty jsou laděny do bílé a černé barvy a oživují je barevné akcenty, díky nimž bude sport hned ještě veselejší.

Foto: Nike

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii obuv a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu