Přivítejte jaro ve svém šatníku

Přivítejte jaro ve svém šatníku

6. května 2019, jarní kolekce, dámské oblečení, KiK, pánské oblečení

Sponzorované odkazy

A je tu krásné počasí, které mnohdy trhá rekordy letních teplot. Jste na tuto dobu dobře vybaveni? Přivítejte jarní počasí i ve svém šatníku!

romantické tričko na ramínka s volány 159 Kčromantické tričko na ramínka s volány 159 Kč

Po zdlouhavé tmavé zimě se už všichni těšíme na jaro. Příroda se probouzí a nabízí nám pestrou škálu vůní a barev. Dopřejte tak svému šatníku detox a vpusťte do něj svěžest pastelových odstínů, které vám navodí tu pravou jarní náladu a úsměv na tváři.

denim šaty 279 Kč; kalhoty 349 Kč; denim bunda 279 Kčdenim šaty 279 Kč; kalhoty 349 Kč; denim bunda 279 Kč

Jarem kvetoucí KiK

Jaro právě kvete i v prodejnách KiK, kam si můžete přijít vybrat z nové kolekce plné svěžích barev a pestrých květin. Svěží jarní kolekce dámského oblečení značky KiK je pestrá, veselá a tvoří casual styl stříhnutý romantikou i sportem.

halenka 219 Kč, tričko s potiskem 139 Kč a oboje džíny 349 Kč/kushalenka 219 Kč, tričko s potiskem 139 Kč a oboje džíny 349 Kč/kus

Kreativně a po svém

Jaro je, co se oblečení týče, velice kreativním obdobím. Nemusíme už chodit zahalení od hlavy až k patě, a proto by byla škoda nesáhnout po odvážnějších barevných odstínech. Ať už to bude módní korálová nebo zářivě žlutá, skvěle se kombinují například s denimem či jinými neutrálními kousky oblečení.

tričko 49 Kč a top 139 Kčtričko 49 Kč a top 139 Kč

Díky tomu, že je na jaře i daleko více slunečných dní, můžeme si dovolit vyrazit ven v šatech. V KiKu nyní najdete krásné a pohodlné šaty v trendy jarních vzorech a barvách. Pokud je však počasí nepředvídatelné, stačí doplnit lehkou bundou a šátkem, a nemusíte tak dělat žádné kompromisy.

pánská polotrička za 79 Kč kuspánská polotrička za 79 Kč kus

Zdroj foto: KiK

tričko 139 Kč, halenka se zavazováním 279 Kč a džíny 349 Kčtričko 139 Kč, halenka se zavazováním 279 Kč a džíny 349 Kč

Úvodní foto: pánská trička za 49 Kč kus

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a pánské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu