Geometrie v akci: nová kolekce Baťa

Geometrie v akci: nová kolekce Baťa

12. května 2019, geo kolekce, boty, módní doplňky, značka Baťa

Sponzorované odkazy

Nová jarně letní kolekce značky Baťa si v reálu na svých produktech pohrává s geometrickými prvky, tvary, liniemi i barvami. Vneste jaro do svého botníku s kolekcí geometrických kabelek a tenisek značky Baťa!

Kolekce, ve které najdete tenisky pastelových barev ve spojení s přísnými geometrickými tvary na kabelkách, zaručuje nepřehlédnutelnost, jemnost a hravost za příznivé ceny od 1 399,– korun.

Platformy frčí stále

A protože platformy jsou opět v kurzu, nemohou v kolekci chybět ani tenisky na platformě. Městské tenisky mají pruhovanou vysokou platformu a textilní svršek v kombinaci barev temné černo s metalickou stříbrnou. Najdete však mezi nimi i kousky růžovozlaté, nebo také šedobílé.

Boty na platformě jsou velmi pohodlné, zaručují příjemnou chůzi a díky několika centimetrům navíc zároveň opticky prodlužují nohy a tím celou postavu.

Unikátní módní doplňky

Unikátnost letošní kolekce pro jaro značky Baťa tkví také v neobvyklých tvarech kabelek. Ty mají ryze geo tvary a ostré nezaoblené hrany. Je libo trojúhelníkovou kabelku, nebo apartní kulatou crossbody tašku či víceúhelníkový tvar? Vše je k mání.

Co si vyberete?

Zdroj foto: Baťa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii módní kabelky, módní značky a návrháři a tenisky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu