Levi's®  Made & Crafted®

Levi's® Made & Crafted®

14. května 2019, nová kolekce, levis, pánská móda, dámská móda, Levi's® Made & Crafted®

Sponzorované odkazy

Levis si pro fanoušky své značky připravil jarní kolekci prémiové řady Levi's® Made & Crafted®, která zahrnuje efektní a zajímavé kousky z prémiových materiálů v dokonalém řemeslném zpracování.

Živost a ruch

Živé barvy Mexico City s uměním Fridy Kahlo a Diega Rivery, rušným životem v ulicích a sluncem zalitou krajinou slouží jako inspirace pro jarní kolekci Levi's® Made & Crafted®.

Nový západ

A společně s tím klasický styl amerického jihozápadu. Nazývá se „New West“, Nový Západ, a tradiční tkaniny a řemesla se zde snoubí s moderními střihy a výraznými siluetami.

Casual pohodlí

A to vše interpretované přes objektiv současného stylu ulice s ležérními střihy, čistými odstíny indiga v kombinaci s jasně bílými a zářivými barvami nebo neutrálními odstíny pouště, a ještě zakořeněné v DNA klasického Levi's®.

Dámská řada

V dámské kolekci najdete zveličené verze ikonických kousků Levi's®, jako například šaty z dlouhlé džísky, nebo bílé zvonové džíny a džísku s rozepínacími bočními švy. Extravagantní styl nabídne roztřepená sukně se sladěnou džískou z rozřezaných a roztřepených proužků denimu, které vytvářejí až surrealistickou strukturu.

Pánská řada

Pánská kolekce Levi's® Made & Crafted's® zahrnuje lněné kalhoty s proužkem, oversize džísku růžové barvy, vyzařující optimismus, nebo pajama košili s šátkovým potiskem inspirovaným indigovými retro přikrývkami. Samozřejmě další ikonické střihy Levi's® včetně džínů 501®. A navíc, vzhledem k dnešnímu trendu insta stylu, je zde spousta ležérních, volných střihů s oversized siluetou a všechno můžete kombinovat se vším.

Zdroj foto: Levis

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, pánské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu