Bella Hadid hvězdou kampaně Bvlgari B.Zero1

Bella Hadid hvězdou kampaně Bvlgari B.Zero1

17. května 2019, Bella Hadid, ambassadorka, kampaň, Bvlgari, Bvlgari B.Zero1

Sponzorované odkazy

Pro ni není nic nemožné. Odvaha, nezávislost a svoboda jsou její superhrdinské moci, díky nimž je vždy sama sebou. Bella Hadid – žena, jejíž magnetická přitažlivost a vrozená síla jsou jako z jiného vesmíru, je ambasadorkou nové kampaně B.zero1 Eyewear značky Bvlgari, kterou s ní nafotil Ben Hassett.

Se svojí příslovečnou odvahou, nezávislostí a osobitým a nepřehlédnutelným stylem vysílá Bella svůj pronikavý pohled skrze skla nových modelů brýlí z kolekce Bvlgari B.zero1. Jako žena, která se nebojí bořit hranice, ztělesňuje ducha brýlí B.zero1 – jediné pravidlo je, že žádná pravidla nejsou napořád – a velkorysou podstatu značky Bvlgari.

kolekce B.zero1 Eyewear značky Bvlgarikolekce B.zero1 Eyewear značky Bvlgari

Ostré a avantgardní linie ikonického šperku Bvlgari se zde objevují ve zcela nové podobě. Architektonické tvary, výrazný design a kreativní dekonstrukce charakteristické spirály jsou společným jmenovatelem čtyř nových modelů brýlí, které se objevují v kampani – jako svého druhu mapa nejstylovějších a nejvýraznějších iterací B.zero1. Protože B.zero1 je odvaha, svoboda a nezávislost.

B.zero1 B.purevibesB.zero1 B.purevibes

B.zero1 B.purevibes

Sluneční brýle B.zero1 B.purevibes nerespektují zažité konvence a nabízejí inovaci klasického designu brýlí. Revoluční dekonstrukce ikonických prvků B.zero1 je pro tyto brýle s poloobrubami a tvarem kočičích očí s kovovým dekorativním akcentem typická – jsou ozvěnou legendárního prstenu. Motiv pruhů na sklech evokuje architektonické křivky spirály prstenu B.zero1 a stranice se rodí z průsečíku fluidních geometrií a ostrých linií – jak je hodno takových nepřehlédnutelných brýlí, z nichž vyzařuje hrdost a nezávislost.

B.zero1 B.stripeB.zero1 B.stripe

B.zero1 B.stripe

Spirála B.zero1 – ta je výrazným prvkem i u oblého tvaru slunečních brýlí. B.zero1 B.stripe, které se vyznačují invertovanými poloobrubami oválného tvaru s laserem aplikovanými pruhy na bočnicích, díky nimž z tohoto modelu přímo srší osobnost. Charakteristická geometrie designové ikony Bvlgari B.zero1 je zde vetknuta do odlehčené kovové konstrukce obrub a stranic. Zkrátka a dobře – odvážné brýle otevírají bránu do paralelního vesmíru, kde být jiný než ostatní je tím nepřirozenějším způsobem života.

B.zero1 B.glassyB.zero1 B.glassy

B.zero1 B.glassy

Průhledné – ať každý vidí, kdo jste: optické brýle B.zero1 B.glassy jsou ty nejlepší pro sebevyjádření a svobodu. Kdykoliv a kdekoliv. Tyto brýle vám dávají příležitost ozvláštnit svůj osobní styl o designový akcent. Jejich precizní ostrost bude vždycky cool – kombinace kovové obočnice a kulatých skel s moderními stranicemi jsou odlehčenou interpretací odvážných křivek prstenu B.zero1.

B.zero1 B.superB.zero1 B.super

B.zero1 B.super

Brýle B.zero1 B.super mají tu moc, že vždy a všude září. Díky svému zaoblenému pojetí klasických „pilotek" jsou velmi ženské. Jako futuristický akcent zde slouží kovová obočnice. Tyto brýle nezaměnitelně patří do designové rodiny B.zero1 – mimo jiné i díky kovovému dekorativnímu motivu na bočnicích, který připomíná kreativitu šperku, jenž posloužil jako hlavní inspirace. Exkluzivně působí zajímavý překryv rozdílných geometrií obrub a skel těchto mimořádných brýlí.

Zdroj foto: Bvlgari

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii sluneční brýle.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu