Nová letní kolekce Pavla Berkyho: originalita a styl

Nová letní kolekce Pavla Berkyho: originalita a styl

27. května 2019, Pavel Berky, jarní a letní kolekce, dámské oblečení, módní návrhář

Sponzorované odkazy

Chladných dnů je čím dál tím méně a my si tak už tu a tam můžeme dovolit nějaké ty letní šatičky. S novou kolekcí na jaro a léto přichází i módní návrhář Pavel Berky. Na jeho oficiálním eshopu najdeme slušivé košilové šaty či overaly, lehké větrovky, nevšední mikiny a mikinové šaty nebo ultra moderní pláště ze síťoviny.

Košilové šaty zakryjí i kila navíc

Trendem letošního léta jsou bezesporu košilové šaty, do kterých Pavel netradičně vložil v pase gumu. Šaty tak zvýrazní úzký pas a celkově siluetu ženského těla. Pokud máte po zimě nějaké to kilo navíc – v těchto šatech ho nejen lehce skryjete, ale navíc se v nich budete cítit sebevědomě a božsky.

Overaly stále letí

Pokud fandíte overalům – u Pavla najdete minimálně jeden v každé jeho kolekci. Zde tomu není jinak a střihově podobný overal již zmíněným šatům Pavel vytvořil netradičně z denim lnu!

Mikinové šaty jsou bezprecedetní pohodlí

Mikiny a mikinové šaty jsou praktické na chladnější letní večery a můžete je kombinovat do sportovna či do elegance a rázem tak máte z jednoho kousku dva zcela odlišné outfity.

Větrovky z padákoviny

Za zmínku stojí také úžasné větrovky z padákoviny, které prostě musíte mít. Jsou velice skladné, takže se Vám vejdou i do malé kabelky a ať už si vyberete jakoukoliv barvu či délku – stoprocentně se v nich budete cítit skvěle a zaujmete své okolí!

Černá síťovina

Posledním velice zajímavým prvkem nové kolekce Pavla Berkyho jsou černé síťoviny. Pavel z nich vytvořil hned několik kousků – velice výstřední sukni v kombinaci s barevnými pruhy, dále krátký oversize kabátek s bílými prvky a nakonec dlouhý černý kabát, který dominuje celé kolekci. Síťovin budou nadcházející léto plné ulice, ale Vy můžete zazářit v neobvyklém designovém kousku již nyní!

Navštivte tedy Pavel Berky shop a vyberte si kvalitní, udržitelně vyrobený módní úlovek z nové kolekce Pavla Berkyho již nyní.

Zdroj foto: Pavelberky.com

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu