Jak vybrat ty nejhezčí dekorace do bytu?

Jak vybrat ty nejhezčí dekorace do bytu?

20. května 2019,

Pořiďte si krásnou dekoraci do bytu, ze které budete mít upřímnou radost. Nevíte, co by to mělo být? V článku si ukážeme příklady překrásných, a přitom levných dekorací do bytu, které budete milovat. Tyto dekorace můžete koupit také jako dárek.

Jaké dekorace do bytu patří k nejoblíbenějším?

K velmi populárním patří rámečky na fotografie a obrázky, svíčky, svícny, dřevěné truhličky, držáky i stojánky na klíče či šperky. Malé dekorace stojí do 500 Kč, uděláte si s nimi radost, nebo můžete podarovat přítelkyni či kamarádku. Dámy milují proutěné koše i obaly, které jsou zároveň skvělým dárkem pro maminku nebo babičku. Pojďme se podívat na to, jak vyzdobit byt místnost po místnosti, a čím jej zkrášlit.

TIP: Objevte zbrusu nové dekorace na zeď drevko.

Dekorace na chodbu

Chodbu můžete ozdobit stylovým zrcadlem ve vyřezávaném rámu, překrásnými obrázky s květinami, zarámovanými fotografiemi z cest, nebo třeba sušenými květinami. Krásné slaměnky ve váze jsou perfektní dekorací, která vás vrátí ve vzpomínkách zpět do dětství. Na chodbu se hodí botníky, dřevěné dekorativní komody, běhoun nebo originální věšák na kabáty.

Dekorace do obývajícího pokoje

obývacím pokoji vás na první pohled zaujme pohovka. Tu můžete oživit flísovou dekou, která slouží jako pléd, nebo originálním a jedinečným přehozem. Do obývajícího pokoje rozvěsíte velké obrazy či foto obrazy s portréty vašich nejbližších. Originálními dekoracemi s písmeny si můžete vyzdobit knihovnu, nebo ke knihám postavit vázu s dřevěnými květinami. A co těžítko? Máte jej? Perfektní těžítko z přírodního materiálu vám dobře poslouží pro zatěžkání dokladů nebo potřebných dokumentů. Velmi oblíbeným doplňkem do bytu jsou látkové dekorace do oken, závěsy či záclony. Obývací pokoj krásně provoní aroma lampa s vonným voskem nebo vonné svíčky.

Dekorace do ložnice

Vytvořte si intimní prostředí. V ložnici se musíte cítit pohodlně, příjemně a bezpečně. Na prádelník můžete rozmístit svíčky, dřevěné šperkovnice, truhličky i věšáky na šperky. Ložnice je místem, kde byste si měli odpočinout, proto je nesmírně důležité, abyste se zde cítili dobře. Postel můžete doplnit o stylový přehoz nebo ložní prádlo. Pamatujte ale, že všeho moc škodí. A to platí také o množství svíček, lampiček nebo vonných tyčinek.

Dekorace do pracovny

Pracovnu vyzdobíte praktickým stojánkem na vizitky, krásnými květináči i stylovým přehozem přes křeslo. Na zem se hodí běhoun nebo kusový koberec, který prostor zkrášlí a zútulní. V pracovně se vám bude hodit dekorativní porcelán, stylové šálky na kávu či čajový servis. Jestliže je pracovna místem, kde budete přijímat klienty nebo vést obchodní jednání, uzpůsobte interiér adekvátně pracovním schůzkám. Doplňte místnost o více křesel, pořiďte si větší stůl, slaďte barevně nábytek i koberec.

Dekorace do kuchyně

Vyzdobte si kuchyň podle svého gusta. Máte kvalitní utěrky, chňapky nebo stojánky na talíře? Dekorace v kuchyni bývají často opomíjeny. Vyberete si krásné kořenky, držák na ubrousky, ubrus, prostírání nebo stylové podsedáky na židle. Pořiďte si krásný čajový servis, který se bude v kuchyni vyjímat jako dekorace, a zároveň jej budete používat pro výjimečné příležitosti. Krásné šálky udělají radost každé ženě. Miminky, babičky i tety je budou milovat. Muži v kuchyni ocení otvíráky na víno, boxy na skladování vína nebo stojany na víno či pivo. Nezapomeňte také na hodiny. Nástěnné hodiny by neměly chybět v žádné kuchyni. Vybrat si můžete klasické kulaté hodiny s bílým dekorem, ale také netradiční barevné hodiny, které prostor nezvykle oživí.

Víte, kde nakoupíte levné a krásné interiérové dekorace?

Krásné a levné dekorace do bytu koupíte třeba v e-shopu Shopinguj.cz. Podívejte se na širokou nabídku a vyberte si to zboží, ze kterého budete mít radost. Pořiďte si originální a netradiční dárky ještě dnes.

Autorem článku je Redakce. Článek najdete v kategorii ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu