Nakupujte chytře!

Nakupujte chytře!

21. května 2019, online nakupování, sociální pomoc, e-shopy. cashback za nákupy

Sponzorované odkazy

Nákupy s CashBackem částky zpět je dnes již profláklá věc. Ovšem je-li to spojeno ještě s dobrou věcí, dostává nakupování další – tak trochu sociální rozměr.

Projektů s CashBackem je hodně, většinou na nich jen profitují značky, obchodní a e-shopy. Některé projekty se sociální přidanou hodnotou tu jsou, rozjíždí se velmi těžce, a tak není vůbec od věci jim napomoci. Bylo by škoda, kdyby pomoc jiným zůstala upozaděna.

Nakupujte chytře a podpořte dobrou věc

V současné době se rozjíždí projekt, díky kterému mohou zákazníci internetových obchodů, svým nákupem zdarma pomoci získat určitou finanční částku pro postižené. V tuto chvíli je v supportu příběh holčičky, která trpí mozkovou obrnou. Protože je projekt tento na úplném začátku, dali jsme mu na našem magazínu prostor, protože my Luxurymag.cz Milujeme módu a nakupování, což dokládá i naše facebooková stránka se shodným názvem.

Pomozte svými nákupy projektu podpořit.cz získat své místo v internetovém světě potažmo světě obyčejných lidí a těch neobyčejných (pomáhajících) potřebným. Projekt najdete na webové adrese Podporit.cz a na stejnojmenném Facebooku.

Vaše běžné nakupování přes internet může pomáhat lidem, co v životě neměli tolik štěstí. Nezaplatíte ani korunu navíc, ale stejně uděláte dobrý skutek.

Zdroj foto: Podporit.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii ostatní a ostatní.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu