Pomellato a Chiara Ferragni v kampani: „Pomellato Sisterhood Initiative“

Pomellato a Chiara Ferragni v kampani: „Pomellato Sisterhood Initiative“

26. června 2019, Pomellato, Chiara Ferragni, kampaň, „Pomellato Sisterhood Initiative“, šperky

Sponzorované odkazy

Pomellato, inovativní** milánská značka šperků** a Chiara Ferragni, nejznámější světová blogerka, hrdě představují „Pomellato Sisterhood Initiative" podpořené kampaní, kterou zvěčnila světová fotografka a feministka Cass Bird.

Italka Chiara Ferragni, která je již nějakou dobu módní návrhářkou a úspěšnou podnikatelkou, je nyní také velvyslankyní uznávané šperkařské značky Pomellato. Společně podporují poselství, v němž usilují o posílení postavení žen. Pomellato tak od svého 50. výročí v roce 2017 pokračuje v rozšiřování své platformy #PomellatoForWomen, prosazující rovnost žen a mužů, ženské vedení a autentičtější pojetí krásy.

Celebrita z Milána

Chiara Ferragni, nejoblíbenější milánská osobnost, a další inspirující ženy různých prostředí, generací a národností nyní zastupují iniciativu Pomellato Sisterhood. Pro kampaň byly tyto moderní hrdinky zachyceny fotografkou Cass Bird .Ta je známá pro svůj vtipný, ale přitom intimní a osobní přístup k fotografování. Poskytuje bezprecedentní, zajímavý pohled na ženy Pomellato, pohled očima ženy.

Pomellato Sisterhood Initiative

V obrazech kampaně Pomellato Sisterhood Initiative zachycuje Chiaru Ferragni s pohledem plným síly. Ferragni, která je tváří ikonické kolekce Nudo značky Pomellato, nebo nových šperků inspirovaných řetězem Brera, v kampani doslova září. Značka Pomellato je u nás k dostání exkluzivně v klenotnictví Halada.

Kampaň Pomellato Sisterhood Initiative je natočena černobíle, aby lépe zachytila pravost každé ženy. „Pomellato Sisterhood Initiative: Powerful Exchange“ představující Jane Fonda, Chiara Ferragni, Peyton List, Caroline Daur, a další. Pomellato hrdě stojí vedle nich, aby oznámilo svůj závazek ženskému vedení, jednotě a posílení postavení.

„Pomellato šperky navrhujeme s myšlenkou na ženy. Náš poslední závazek, iniciativa Pomellato Sisterhood Initiative, představuje pozitivní příklady ženského vedení – ženy, které sledují vlastní rytmus. Když věříme v sebe, dokážeme cokoliv, “ dodává ředitelka Pomellato Sabina Belli.

Zdroj foto: Pomellato

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii doplňky a šperky a hodinky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu