Limitovaná edice kufrů Rimowa a Alex Israel

Limitovaná edice kufrů Rimowa a Alex Israel

17. června 2019, limitovaní edice, kufry, Rimowa, Alex israel

Sponzorované odkazy

Vycházející z barevné palety jeho současných maleb, losangeleský umělec Alex Israel vytvořil nový design limitované edice kufrů Rimowa Original v barvách evokujících západ slunce v L.A.

Jeho charakteristická tvorba prolínajících se barev byla za použití inovativních polygrafických technik přenesena na hliník. Tato unikátní spolupráce dala vzniknout jedinečné kolekci kufrů ve dvou provedeních s duhovou škálou zářivých barev.

Sladěno do detailu

Originální design doplňují v tónu ladící kolečka, kožené cestovní visačky s barevným profilem umělce a exkluzivní set nálepek na kufr s ilustracemi ikonických míst L.A. a děl Alexe Israele. Interiér kufru zdobí černá podšívka s monogramy.

„Při tvorbě designu kufrů jsem si položil jednoduchou otázku: Jak bych chtěl, aby vypadal kufr, který povezu na letišti v Los Angeles? Často létám a právě obloha nad L.A. je tím, na co se tak rád dívám," říká Alex Israel.

„Jsme moc rádi, že jsme spojili síly s Alexem Israelem, jedním z nejzajímavějších světových umělců, a mohli představit, troufám si říct, nejlépe zkonstruovaný kufr, který jsme kdy vytvořili. Jde o unikátní počin jak pro Alexe, tak pro značku Rimowa, oslavující dokonalou estetiku a ducha Los Angeles, centra americké kultury," doplňuje Alexandre Arnault, Ceo Riowa.

K mání jsou tyto šik kousky z limitky v butiku Rimowa, Pařížská 26, Praha 1 za cenu 55.700 Kč, a také na Rimowa.com.

Zdroj foto: Rimowa

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, ostatní a tašky a batohy.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu