Vyletněte si botník s Baťou

Vyletněte si botník s Baťou

24. června 2019, Baťa, sandály, boty

Sponzorované odkazy

Léto se kvapem blíží a Baťa už nám ukázal novou dámskou kolekci letních sandálů FLEXIBLE. Tato kolekce má hned několik výhod a taky několik variant pro naše ženské nožky. Díky kombinacím přírodních materiálů mají flexibilní podešvi. Určitě také každá žena, která si tyto moderní botky pořídí ocení stabilitu a pohodlí v každém páru bot.

Dámská obuv z této edice má speciální patentovanou koženou stélku pro extra komfort, která při chůzi dodává oporu, přizpůsobuje se tvaru nohy a díky tomu zlepšuje při chůzi celkovou rovnováhu.

Ležérní kousky mají styl

Ležérní sandály jsou na rovné podrážce buď přezkové nebo kotníkové a jejich svršek je kožený a zdobí ho výrazná perforace. Boty jsou tak dokonale prodyšné.

Kotníkové sandálky skvěle doladí outfit v bohémském i ležérním stylu a s kabelkou v přírodních barvách budete dokonalá. Zato přezkové sandálky lehce sladíte a budou tak vypadat úžasně k jakémukoliv letnímu outfitu.

Sandálky na robustním podpatku v přírodním stylu a nastavitelným páskem přes patu mají taktéž kožený svršek a díky stabilnímu podpatku v nich snadno vydržíte celý den. Tyhle botičky budou vypadat úžasně na opálené kůži a doladí outfity v ležérním, elegantním i Boho stylu.

Dolaďte si look i barvu

Úzké šaty a křivák budou vypadat úžasně k páskovým botkám na vysokém přírodním podpatku, ale také skvěle doladí look k ohrnutým džínům a lehké halence. Díky neutrálním barvám bílé, černé, béžové a hnědé jsou vhodné jak do práce, tak na volný čas.

Přezkové sandálky s rovnou podrážkou jsou dostupné ve velikostech 37, 38, 39 a 40. Botičky na robustním podpatku a kotníkové seženete ve velikostech 36, 37, 38, 39, 40 a 41.

Takže, milé dámy, tuto úžasnou kolekci Flexible obujeme jak my s malou nožkou tak i vy, které máte tzv. „lodě“ a naše nožky budou v letních dnech v těchto botičkách jako na obláčku.

Ať už si vyberete jakoukoli variantu těchto úžasných sandálků z nové řady od Bati, budete vypadat prostě jako královna a cítit se pohodlně jak v práci, tak na pískovišti s dětmi i na večerní akci s přáteli.

Zdroj foto: Baťa

Autorem článku je Misha Pavlačková. Článek najdete v kategorii obuv a letní boty.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu