Potisky stále frčí!

Potisky stále frčí!

28. června 2019, Kik, potisky, dámské oblečení, vzory

Sponzorované odkazy

Jedním z největších hitů letošní sezóny jsou potisky. Je jedno, pro jaké se rozhodnete – nosí se nápisy vyjadřující životní motta a postoje, květiny, zvířecí vzory, ale také potisky s oblíbenými animovanými postavičkami. Obléknete se do leopardího, proměníte se v rozkvetlou zahradu nebo si zavzpomínáte na dětská léta a necháte se zlákat opět trendy Micky Mousem?

Potisky pro každou postavu

Potisky a vzory jsou vhodné pro všechny typy postav, ty plnější nevyjímaje. Jde totiž především o to zvolit správný střih, barvu a typ potisků. Pomocí nich totiž můžete odvést pozornost od problémových partií a převést ji naopak tam, kam chcete. Výrazná horní část oblečení pak pomůže skrýt například větší boky, stehna i bříško.

Jaké potisky jsou letos in?

Některé dobře známe z předchozích sezón, jiné v letošním létě přivítáme nově. Jedno ale mají společné – jsou trendy a budou vám slušet. Jedním z nejvýraznějších potisků nové sezóny jsou ty zvířecí. Inspirovat se můžete divokým vzhledem leoparda, žirafy, zebry nebo třeba hada, nebo je klidně po vzoru věhlasných módních značek mezi sebou kombinovat. Dalším hitem jsou potisky v podobě vtipných hlášek, názorů na svět nebo vyjádření svých pocitů pomocí nápisů na oblečení. Vybírat si je můžete podle toho, který se k vám nejlépe hodí. Při výčtu trendy potisků nemůžeme opomenout ani ty květinové, které se leto objevují v tropické, retro i romantické variantě. Stejně tak se ale letos můžete zamilovat i do puntíku, paisley vzoru či třeba pop-artových motivů.

Vyhrajte si s doplňky

Výrazná horní část oblečení určitě nemusí znamenat, že žádný další zajímavý prvek už do svého outfitu nepřidáte. Naopak, léto je celé o hraní a pohrát si můžete i s doplňky. Vsaďte například na stylovou a zároveň praktickou tašku přes rameno, která se bude hodit jak na výlet k vodě, tak i do města. Pozornost můžete upoutat i díky zajímavým teniskám, které také mohou zdobit oblíbené potisky. Hodit se budou k džínovým šortkám, ale klidně i šatům a sukni.

Foto: Kik

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu