Léto ve sportovních šatech je fajn

Léto ve sportovních šatech je fajn

30. června 2019, značkové šaty, dámské šaty, sportovní šaty, sportswear, Queens

Sponzorované odkazy

Sportovní móda nemusí být jen tepláky, šortky a tričko. Jsou to i další šik sporty kousky v podobě kalhot, sukní, lacláčů a šatů. Ano i šaty patří mezi dámský streetwear. Protože tento kousek je nepostradatelný v každém dámském šatníku.

Vybírejte tedy ze značek jako je Odivi, Levis, Edited, či Urban Classic na e-shopu Queens.cz z trendy kousků!

Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti DressUrban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress

Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress

Tyto černobílé pruhované (nebo i černokrémové) dámské šaty od značky Urban Classics mají dvojvrstvé řešení s uvolněným zadním horním dílem v řešení na zavazování a cípatými konci. Šaty Urban Classics Ladies 2-Layer Spaghetti Dress jsou v midi délce, se špagetovými ramínky a volnou sukní v áčkovémstřihu. Materiálem je 100% bavlna a šik kousek v podélných proužcích vás vyjde na 559 Kč.

EDITED Bruna DressEDITED Bruna Dress

EDITED Bruna Dress

Nestárnoucí a pohodlnou klasikou jsou celopropínací košilové maxi šaty s krátkým rukávkem v béžovo bílém all over potisku. Béžové dámské šaty od značky EDITED ze 100% viskózy budou pohodlným parťákem kamkoli, a hodí se jak sandálkám na nízkém i vysokém podpatku, tak i k teniskám či keckám. Cena činí 2 099 Kč.

Kappa Authentic JPN BanoyKappa Authentic JPN Banoy

Kappa Authentic JPN Banoy

Příjemný sporty kousek, který je k mání v bílém i černém provedení, mají rovný střih, maxi délku a rozparky na bocích. Klasikou je u značky Kappa logo, tentokráte na předním díle na hrudi, a malé v bočních švech v červeno černé barvě. U černého modelu pak mají postranní loga baru bíločervenou. Pohodlné šatičky se hodí kamkoli a mohou být vaše za 1 959 Kč.

LeviLevi's ® Sportswear Dress

Levi's ® Sportswear Dress

Značka Levis vsadila na casual ležérnost a tak jejich Levi's ® Sportswear Dress v bílo, modro červeném provedení má podobu maxi trika s rukávem k lokti. Samozřejmě tomuto sportswear kousku nesmí chybět ani logo značky, které se skví na hrudi. Vyjdou vás na 1 299 Kč.

Lazy Cat Oversized DressLazy Cat Oversized Dress

Lazy Cat Oversized Dress

Stejně jako Levis pojala šaty značka LAZY OAF a jejich dámské šaty Lazy Cat Oversized Dress jsou v maximálně pohodlném oversized stylu. Černý kousek je rovný a široký, má délku ke kolenům, rukáv k lokti, a barevný motiv na hrudi. Může být váš za 1 659 Kč.

Nevybrali jste si? Nevadí! Na Queens.cz najdete další velkou nálož dámských šatů.

Úvodní foto: mini šaty Vans WM Vans Dress za 1 359 Kč

Zdroj foto: Queens.cz

Autorem článku je Pavla Jelínková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu