Dámské novinky s.Oliver

Dámské novinky s.Oliver

9. července 2019, s.Oliver, dámské oblečení, léto 2019, kolekce

Sponzorované odkazy

Teploty stoupají vysoko nad tropickou třicítku a všichni se těšíme na osvěžení v podobě chladné vody, ledového drinku nebo vynikající zmrzliny. Co této letní idylce ještě chybí? Ten pravý outfit do horkých dní, v němž budeme nejen skvěle vypadat, ale zároveň v něm ty nejvyšší teploty přečkáme ve stylu a bez úhony, tedy bez nepříjemného pocení způsobeného často i nevhodnými materiály. Kam pro takové oblečení zajít? K s.Oliver! Nová dámská kolekce této značky se nese na vlně summer vibes a léto s ní bude hned ještě příjemnější.

Svěží s.Oliver Woman

Pokud bychom mohli novou řadu s.Oliver Woman charakterizovat jedním slovem, byla by to bezstarostnost. Z jednotlivých kousků doslova číší letní nálada, kdy není kam spěchat, a plnými doušky nasáváme jedinečnou atmosféru tohoto krásného období. Vše podtrhují volené barvy, které jsou živé, nápadné a dodají letní garderóbě tu pravou šťávu. Vedle nich pak vystupují také různorodé potisky, které v letním šatníku nemohou chybět. Vévodí především květinové vzory, které nás vedou do tropického ráje s palmovými listy a velkými, barevnými květy. Vše se dá snadno kombinovat s bílými kousky, které výsledný outit zjemní. Bavit vás budou i lněné topy a šortky, které budou v horkém počasí příjemné a navíc také skvěle vypadají.

Kalifornský Q/S designed by

Pokud si zrovna v pastelových barvách a pestrých potiscích nelibujete, můžete se s kolekcí Q/S designed by přenést do prosluněné Kalifornie a nechat se inspirovat jejím ležérním a pohodovým stylem. Tato kolekce pro změnu přináší jednodušší, městský look s patrnou inspirací sportovním světem. Nechybí tak oblíbené proužky v klasické černobílé kombinaci nebo potisky s palmovým vzorem, ovšem taktéž v nenápadné variantě. Bílou a černou zde doplňují nepatrné nuance dalších letních barev, ale právě tyto dva nesmrtelné odstíny zde hrají jasný prim. Chybět nesmí nestárnoucí denim v podobě džínových šortek či trendy sukně na knoflíky. Nechte se svést uvolněnou atmosférou s heslem „be easy“!

Foto: s.Oliver

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu