Hurá jsou tu prázdniny

Hurá jsou tu prázdniny

3. července 2019, děti, prázdniny, léto, dětské oblečení

Sponzorované odkazy

Tak našim dětičkám definitivně odzvonily poslední dny školního roku. Školáci donesli domů vysvědčení a školky si daly taky volno. Začaly opravdové letní prázdniny. Hodně z nás má již naplánovanou dovolenou pár měsíců předem, ale nákupy letního oblečení s dovolenou spojené necháváme mnohdy na pár dní před započetím dovolené. Nebo si na poslední chvíli vzpomeneme, že nám něco chybí.

chlapecké tričko za 79 Kč a kraťasy za 139 Kčchlapecké tričko za 79 Kč a kraťasy za 139 Kč

Maminky to znají velmi dobře. Chceme aby se naše děti líbily a tak hledáme ty tzv. „top“ kousky. No a pokud na nich ještě ušetříme nějakou tu kačku, tak je to dokonalé, protože můžeme toho oblečení koupit více nebo si na dovolené o to víc dopřát zmrzlinyy, zábavy, aktivit i atrakcí.

chlapecké tričko vyjde na 79 Kč a šortky na 79 Kčchlapecké tričko vyjde na 79 Kč a šortky na 79 Kč

K moři i na venkov

Ději jsou velmi akční, rády běhají, zkoumají a k tomu potřebují pohodlné a vzdušné oblečení, které je nikde nebude obepínat, ale bude hezky vlát. Díky tomu se budou lehce pohybovat a méně potit. Přesně tohle najdete v nové kolekci dětského oblečení v prodejnách KiK. Takže ať už míříte s dětmi k moři nebo jedou k babičce a dědovi na venkov, je tahle kolekce jasná volba. Na tričkách letní kolekce převládají hlavně pastelové barvičky doplněné o motivy mořského světa.

chlapecké tričko stojí 79 Kč a šortky 139 Kčchlapecké tričko stojí 79 Kč a šortky 139 Kč

Trička jsou k mání od velikosti 92 do velikosti 122 pro menší kluky a pro větší jsou k dostání od velikosti 128 do velikosti 176 a koupit je můžete už za necelých 100 Kč. Šortky mají pro menší i větší chlapce od velikosti 92 až velikost 170. Cenově vyjdou maximálně na necelých 200 Kč.

dětské tričko s potiskem přijde na 105 Kčdětské tričko s potiskem přijde na 105 Kč

Dítě „dobrodruh“

Chlapecká trička se skvěle hodí na večerní procházku u moře, na lenošení u babičky na dece u bazénu nebo jen tak na odpočinek na terase. Žraločí potisky určitě zaujmou každého prcka, který má rád vymýšlení si her a příběhů. Díky těmto obrázkům se ve vašem chlapci probudí malý dobrodruh, který za pomocí žraloka Boba najde dávno ztracený poklad na hladině oceánu v dávno ztroskotané pirátské lodi Kabo.

chlapecké tričko za 79 Kč a džínové kraťasy za 189 Kčchlapecké tričko za 79 Kč a džínové kraťasy za 189 Kč

Denim nebo teplákovina

Každý správný frajer potřebuje k tričku taky pořádně šortky, že ano? Proto si můžete vybrat buď lehké a vzdušné teplákové, ale taky denim kraťasy. Ať už se rozhodnete pro jedny nebo druhé, určitě svou volbou neuděláte chybičku a outfit vašeho malého frajera doladíte k dokonalosti a spokojenosti všech.

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Misha Pavlačková. Článek najdete v kategorii cestování a dovolená, pánské oblečení a slevy a výprodeje.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu