Na miminkovské notě

Na miminkovské notě

17. července 2019, dětské oblečení, miminka, kojenecké oblečení

Sponzorované odkazy

Miminka, kočárky, kojenecké oblečení snad všude kam se podíváte a vy už víte, že jste těhotná a za chvilinku bude váš domov veselejší o jednoho človíčka.

Tak přesně tady začíná ten moment, kdy snad každá žena jde do obchodu a už kouká na výbavičku pro miminko. Pokud už máte doma dítko a čekáte další, tak určitě víte, že je lepší ze začátku koupit dětské oblečení v neutrálních barvách. No aspoň do té chvíle, než budete s jistotou vědět zda to bude holčička nebo chlapeček.

kojenecká souprava za 139 Kč a unisex body 5 kusů za 159 Kčkojenecká souprava za 139 Kč a unisex body 5 kusů za 159 Kč

Víme pohlaví miminka

Ve chvíli kdy už pohlaví znáte začíná ten krásný moment pro Vás i pro rodinu. Oblečky na Vás jen křičí „pojď vezmi si mě“ nebo „mě prostě musíš mít“. Stejně tak víte, že prostě neodoláte a raději koupíte šatičky a legíny pro holčičku a pro chlapce rifle a frajerské tričko, než abyste si něco koupila pro sebe.

kojenecké dupačky i růžové kalhoty za 139 Kč/kuskojenecké dupačky i růžové kalhoty za 139 Kč/kus

Dupačky i soupravy

Dnešní doba nám umožňuje si vybrat pro naše prcky tolik dětského oblečení různých barev, příjemných materiálů s desítkami různých motivů. Díky tomu si můžete vybrat pro malé miminka dupačky a overaly, které mají jednoduché zapínaní a usnadní jak přebalování tak i převlékání. V KiK můžete pořídit holčičkám krásné šatičky a v kombinaci s legínami budou vypadat skutečně jako princezny. Pro chlapce lze pořídit body a úžasné kalhoty s motivem medvídka, které v sadě 2 kusů vyjdou na 139 Kč a legíny k šatičkám koupíte za 139 Kč a to v sadě hned 3 kusů což je super, protože Vás jedny vyjdou na cca 46 Kč.

kalhoty Koala za 139 Kč a krátké body 5 kusů za 159 Kčkalhoty Koala za 139 Kč a krátké body 5 kusů za 159 Kč

Basic kousky

V každé výbavičce nesmí samozřejmě chybět ani základní jednoduché kousky. Ty ocení každá maminka. Jsou praktické, pohodlné a miminko v nich bude určitě spokojené. Využít je můžeme každý den ať už jako základní kousek nebo jako spodní vrstvu pod oblečení pro chladnější dny kdy není úplně nejtepleji. Nejlepší na nich je i to, že je můžete klidně použít jako pyžamo, ve kterém bude Vaše dítko spinkat celou noc a navíc krásná je i cena za balení 5 kusů – za „unisex“ body zaplatíte jen 159 Kč.

tričko se sukýnkovým volánkem za 139 Kčtričko se sukýnkovým volánkem za 139 Kč

Úvodní foto: kojenecká souprava trička a kalhot za 139 Kč

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Misha Pavlačková. Článek najdete v kategorii módní značky a návrháři, ostatní, ostatní, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu