Spím, spíš, spíme

Spím, spíš, spíme

23. července 2019, pyžama, spánek, dámská pyžama, dětská pyžama

Sponzorované odkazy

Řídím se heslem, že „věk je jen číslo“. Jsem sice už dávno maminka dvou dětí, ale myslím, že každý člověk je tak starý na kolik se cítí. Už nějaký ten pátek je mi přes 30 let, ale zbožňuji oblečení s obrázky a pokud jsou to postavičky z dětství jako Mickey Mouse a Minnie, tak jsem více než spokojená a opět se dostávám do těch dětských let.

V Kik mají novou kolekci pyžam, kde hlavní obrázek je všem známá a nesmrtelná postavička myška Minnie. Ach ano, stále a pořád už tolik let ji můžeme vidět na oblečení a teď jak na dámském pyžamu tak i dětském pyžamu pro holčičky. Samozřejmě, spánek je nejdůležitější chvíle dne a proto je velmi důležité se i tehdy cítit dobře a v této pohádkovém pyžamku to půjde snadno.

Kolekce maminka a dcera

Obdivovatelky Minnie, které mají doma malou holčičku snad vždy ocení to, když si mohou pořídit stejné oblečení se svou dcerkou a dokonale se tak sladit. Každému, kdo Vás potká bude hned jasné, že jste nerozlučná dvojka. Vybrat si můžete dvojdílná pyžama v kombinaci tričko a šortky jako na naší titulní fotografii, nebo klasickou noční košili. Ať už se rozhodnete pro jednu nebo druhou variantu z kolekce Matka a dcera bude Váš spánek příjemný a Vy s dcerkou můžete pohodlně snít pohádkový příběh.

Pyžamová párty

Pokud jste aspoň z poloviny tak ztřeštěné povahy jako já a máte aspoň jednu stejně praštěnou kamarádku, která taky ráda pohádkové postavičky, mám pro Vás dobrou zprávu a třeba i inspiraci. Možná nemáte s kamarádkou čas na oběd nebo kafe během dne, ale o to lepší jsou večery. Taková pyžamová párty v parádních nočních košilkách s Minnie, vínko, chipsy, pizza a filmový maraton, to je prostě super relax a taky čas si pořádně popovídat. No a Vy, kdo motivy Minnie moc nemusíte, nezoufejte, protože i pro Vás je tu varianta a to dámské pyžamo v neutrálních barvách bez potisku a rozhodnout se můžete mezi černou, růžovou a šedou. Pokud patříte mezi zmrzlíky, tak místo šortek na spaní můžete zvolit variantu pyžama s capri kalhotami.

Sladký spánek

Výběr si myslím, že je dostatečný. Materiál je příjemný a díky němu se budete cítit jako v bavlnce a Váš spánek bude jistě plný krásných snů. To není vše. Na závěr určitě každou potěší ceny. Samostatná trička pořídíte za 79 Kč. Šortky za krásných 105 korun a capri kalhoty koupíte za 139 Kkč. Za pyžama a noční košile s motivy Minnie zaplatíte necelých 200 korun.

Zdroj foto: KiK

Autorem článku je Misha Pavlačková. Článek najdete v kategorii dámské oblečení, módní značky a návrháři, ostatní, slevy a výprodeje a značky a značkové oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu