Seznamte se s nejoblíbenější kabelkou Louis Vuitton - Neverfull

Seznamte se s nejoblíbenější kabelkou Louis Vuitton - Neverfull

31. července 2019, louis vuitton, neverfull, monogram canvas

Sponzorované odkazy

Nové modely luxusních kabelek jsou představovány každou sezónu a většina z nich zmizí stejně rychle, jako se objevily. Pak jsou ale ikony, které se roky, nebo dokonce desetiletí drží na vrchních příčkách v žebříčku nejprodávanějších kabelek. Jedním z takových příkladů je Neverfull od Louis Vuitton, která nechybí ve sbírce žádné milovnici luxusního zboží.

Kabelka Neverfull MMKabelka Neverfull MM

Neverfull – nikdy plná

V překladu znamená Neverfull nikdy plná a byla navržena tak, aby byla maximálně prostorná a unesla velikou zátěž. Neverfull je ideální kabelka na cestování, jelikož je lehká, skladná, pohodlně se nosí na rameni a pojme opravdu vše.

Neverfull se vyrábí ve třech velikostech, za jasného favorita ale považuji prostřední velikost MM, která patří mezi bestsellery u Louis Vuitton. Menší verze PM je docela malá kabelka, největší GM naopak působí jako cestovní taška a na denní nošení by se mohla hodit pouze velmi vysokým dámám.

Proč je Neverfull tak oblíbená

Neverfull má nekomplikovaný tvar, prostorný interiér, ouška dlouhá tak akorát na nošení v ruce i na rameni. Je perfektní na každodenní nošení do práce, s dětmi na hřiště, na nákupy i běhání po městě. Vzhledem k poměrně nízké ceně (v porovnání s ostatními kabelkami značky Louis Vuitton), je takovou startovací luxusní kabelkou a zároveň snem mnohých žen.

Neverfull je v současnosti dostupná v nejpopulárnějších kolekcích Monogram a Damier canvas a v Epi kůži. Často se dočkáme také sezónní limitované verze s rozmanitými potisky. Nejodolnější je v provedení Damier Ebene canvas – ušitá z plátna s PVC úpravou doplněná oušky a lemem z kůže s povrchovou úpravou. Verze Monogram canvas a Damier Azur canvas jsou také z plátna s PVC úpravou, ouška a lem mají ale z přírodní telecí kůže, která tmavne a mohou se na ní vytvořit skvrnky.

Složení canvasu bohužel před několika lety prošlo změnou a je značně měkčí a také náchylnější na odření. Doporučuji proto vždy zvážit nákup starší kabelky z druhé ruky, jelikož původní canvas je prakticky nezničitelný.

Neverfull detail ouškaNeverfull detail ouška

Stále rostoucí cena kabelky Neverfull

Neverfull patří mezi kabelky, které jsou velmi zajímavé také jako investice. Za posledních několik let se její cena zdvojnásobila a drobné zdražování přichází téměř každý rok. Jelikož se jedná o dlouhodobě velice žádanou kabelku a v buticích je prakticky stále vyprodaná, tak i nošenou ji snadno a s minimální slevou rychle prodáte.

Foto: pre-loved.cz Šárka Rychtářová

Autorem článku je Šárka Rychtářová. Článek najdete v kategorii kabelky, luxusní kabelky, módní kabelky a módní značky a návrháři.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu