Jak vybrat správné plavky?

Jak vybrat správné plavky?

25. července 2019, plavky, Fashion Arena Prague Outlet, léto, trendy, bikini

Sponzorované odkazy

Pokud vás blížící se dovolená navnadila k nákupu nových plavek, možná už se teď děsíte bloumání po obchodech a hledání těch pravých. Najít takové, v nichž se budeme cítit příjemně a zároveň smyslně není snadné, ale díky širokému výběru to rozhodně není nemožné. Plavky nejrůznějších střihů, barev a značek na vás čekají například ve Fashion Arena Prague Outletu, kde k nim navíc najdete i další plážové doplňky!

Padnoucí střih jako základ

Abyste v plavkách vypadala skutečně co nejlépe, je třeba jejich střih přizpůsobit své postavě. Díky tomu můžete schovat případné nedostatky a naopak vyzdvihnout přednosti, které máte. Pokud jste majitelkou postavy typu “jablko”, sáhněte po hodně vykrojených jednodílných pplavkách. Ty vaše tělo opticky protáhnou a zúží. Správnou volbou budou také dvoudílné tankiny, které problémovou partii také schovají. Postavě typu trojúhelník budou slušet takové plavky, které odvedou pozornost od širokých boků. Toho docílíte například tak, že spodní díl plavek budete volit v jednoduché, například černé variantě, a pozornost přitáhnete barevným horním dílem. Jestliže vlastní postavu typu obráceného trojúhelníku, postupujte opačně, tedy pestrý a vrstvený spodek a jednoduchý vršek. A jak nejlépe zalichotit postavě atletické, která potřebuje přidat ženské křivky? Zvolte vykrojené bikiny, bokové kalhotky se zavazováním nebo jednodílné plavky upozorňující na pas.

Plážové doplňky

Kromě plavek si do kufru cestou k moři nezapomeňte přibalit i pár praktických plážových doplňků. Sluneční brýle, stylový klobouk a prostorná plážová taška na letní čtení, vodu a další nezbytnosti jsou samozřejmostí, ale hodit se vám bude také kaftan či pareo. Dovedou vkusně za pomocí vzorů a potisků problémové části zakrýt, ochrání před spálením a budou skvělou volbou na procházku po pláži či při cestě na lehký oběd.

Foto: FAPO

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii plavky.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu