Two Danes: Lichotivé střihy v plus size

Two Danes: Lichotivé střihy v plus size

29. července 2019, oblečení, Nila, Two Danes, dámské oblečení, plus size

Sponzorované odkazy

Kdo říká, že ženy plnějších tvarů se nemohou obléci stylově, šik, barevně nebo třeba svůdně? Nebo pohodlně bez toho, aby oblečení připomínalo cosi neforemného? Pokud i vy patříte mezi majitelky sexy křivek, nenechte své pozornosti ujít značku Two Danes, která veškeré mýty ohledně oblékání “boubelek” dokonale boří tím nejlepším možným způsobem – dokonalými kousky v plus size velikostech.

Dánský plus size styl

Značka Two Danes pochází z dánské Kodaně, kde vznikla už v roce 1982 jako rodinný podnik. A její poslání bylo od začátku jasné – vytvářet oblečení, které bude pohodlné pro ženy všech možných tvarů. Modely vycházejí ze skandinávského minimalismu, ale okořeněny jsou hrou sytých barev a nepřehlédnutelných potisků. Aby zůstaly věrné odkazu značky, na prvním místě je kvalita oblečení, lichotivé střihy a nadčasovost jednotlivých kousků, aby dokázaly dělat radost dlouhá léta.

Pohodlí až na prvním místě

Poznávacím znakem společným pro každý z modelů značky Two Danes je pohodlí. To vyzařuje jak z volných střihů lichotících nejen ženám kypřejších tvarů, tak jej podporuje i volba materiálů. U těch převažuje bavlna, konopí, len či vlna. Různorodost materiálů doprovází také pestrost barev a potisků. Najdeme zde kousky v decentních, zemitých tónech béžové, šedé a hnědé, klasiku v podobě černé a bílé, ale i výraznější modely. Obléci se tak můžete do fuchsiových šatů, dvoubarevné košile v bílé a modré, která se dá zároveň využít také jako tunika či šaty, nebo kostkovaného topu.

Základy šatníku

Návrháři značky Two Danes vědí moc dobře, že nadčasovost oblečení není nuda, ale naopak nabízí nekonečné možnosti při jejich kombinování. Proto najdete v kolekci Two Danes jak jednoduché, základní kousky, tak i zajímavější a odvážnější modely, které budou dohromady vytvářet působivé outfity. Nechybí zde bílá košile a černý kardigan, k čemuž můžete přidat třeba proužkované kalhoty. Kostkovanou košili pak skvěle doladí jednoduché černé manžestrové kalhoty.

Foto: Nila

Autorem článku je Jana Krajčová. Článek najdete v kategorii dámské oblečení.

Staň se našim fanouškem na Facebooku - facebook.com/MilujemeModu